Aki Rahimovski se uspešno oporavio: Sada je sve u redu, pa vidi se po meni

Aki Rahimovski se uspešno oporavio: Sada je sve u redu, pa vidi se po meni

Autor: | 17/03/2019

0

Pevač popularne grupe “Parni valjak” Aki Rahimovski doživeo je lakši moždani udar u aprilu prošle godine, a sada otkriva kako se oseća.

- Sada je sve u redu, pa vidi se po meni (smeh), promenio sam životne navike, iskreno teško, ali zaista će biti sve okej - ispričao je Aki Rahimovski na početku intervjua za “Blic“.

Inače, Akija su pratile priče da je bio u lošim odnosima sa sinom Kristijanom Rahimovskim, koji je takođe pevač, ali on otkriva šta se nalazi iza takvih navoda.

- Nikada nisam bio u lošim odnosima sa sinom, nema tu priče, to su smislili zbog priče. Moj sin je sada završio album, kreće u promociju i savetovao sam mu da veruje u ono što radi. Želim mu svu sreću - kaže Aki Rahimovski.

Ovaj pevač je zajedno sa “Parnim valjkom“ bio na turneju u Kanadi i kaže da se tamo smrzao, te sada ne izlazi iz sobe na Kopaoniku gde provodi vikend.

- Na Kopaonik smo sleteli iz Kanade, tamo je minus četrdeset. Koncert je bio rasprodat i ovo je samo početak turneje, biće novih pesama i presek starih. Zatvoren sam u sobi i samo ručak i spavanje, jer nas je Kanada izmorila i trebalo nam je da se vratimo u normalu zbog džet-lega - kaže on.

Poznat kao neko ko na poseban način prenosi emociju baladama koje se slušaju decenijama, Aki je srećan što “Parni valjak“ vole čak tri generacije.

- Ljubav je uvek zastupljena kod mene i ljubav je jaka, ona je izvor svega, svih naših pesama, ljubavi nikada dosta. Teško je da danas odredimo klincima šta da slušaju, a veselim se da imamo puno klinaca koji slušaju našu muziku. Jedino blago svih ovih godina je da možemo da se, kao „Stonsi“, pohvalimo sa tri generacije na koncertu - priča pevač.

On je godinama u braku sa suprugom Ingrid, ali retko kada govori o privatnosti.

- Privatno je privatno. Jednostavno, nikad nisam dao na to i gotovo - ističe pevač.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još