Komšije iz luksuznog naselja otkrivaju: Kakvi su zaista Aleksandra i Filip Živojinović

Komšije iz luksuznog naselja otkrivaju: Kakvi su zaista Aleksandra i Filip Živojinović

Autor: | 21/03/2019

0

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, koji su pre mesec dana posali roditelji malog Aleksandra, svoju oazu pronašli su u ba kraju u kojem žive brojne poznate ličnosti - Saša Popović, Keba, Aco Pejović, ali i Lepa Brena. Bežanijska kosa bila je idealna da kupe nekretninu koju proteklih meseci užurbano renoviraju.

-Ne poznajem ih lično, a evo upravo sam im završio vrata, odnosno radove oko vrata. Budući da su imali jeftinija, odlučili su da stave nova i na taj način dodatno obezbede kuću. Nisam ih sreo, sarađujem sa firmom koja me je unajmila, rekao je radnik koji je izašao iz njihove kuće.

Komšije kažu da često vidaju Filipovu mamu Zoricu i Prijinu majku Borku, koje su se preselile kod njih da brinu o unuku. Međutim, bračni par ne viđaju.

-Viđao sam ih često da izađu pa prošetaju parkom. Dok je Aleksandra bila trudna, šetali su po ceo dan. Izađu ona i Filip ujutru, a ako Filip nije tu, ona izađe sama. Otkako se porodila, nisam je video. Ni njega. Verovatno je beba još mala, pa ne mogu da izlaze, ali siguran sam da će izaći čim otopli, rekao je komšija, a momak koji je šetao s njim dodaje:  -Čuo sam da su se doselili u naš kraj i baš mi je drago zbog toga-

-Nisam ih viđao sve donedavno, a sada ih već redovno viđam. Šta da kažem, osim sve najlepše. Ljubazni su, kulturni, pozdravljaju se sa svima i javljaju se. Potpuno su opušteni i ona ne glumi zvezdu. Otkada se porodila ne izlazi.

Nekoliko desetina metara od doma popularnog para nalazi se prodavnica, u koju sin Bobe Živojinovića i pastorak Lepe Brene redovno svraća.

-Često vidim Filipa, Aleksandra ne dolazi. Kada Filip uđe u prodavnicu, sve zamiriše od parfema. Kupuje raznovrsne stvari i namirnice, sve za kuću. Ma mnogo je kulturan i fin dečko, uvek se lepo javi, popričamo, nasmejan je. Uvek ostavi dobar bakšiš, evo baš je bio pre neki dan i pričali smo o Aleksandri. Ovde kod nas dolaze brojne poznate ličnosti Čola, Lukas, Pejović... Sećam se da nam je Aco Pejović jednom prilikom došao i napunio korpe. Rekao je da bi trebalo da rashladimo vino, a onda sam mu ja rekla da to nije dobro za grlo, iako ga nisam prepoznala uopšte. Sto posto je mislio da se šalim sa njim. Posle su mi rekli da je to Aco- priseća se kroz smeh prodavačica Mira.

Komšije hvale mladi bračni par, a neki od njih su čak u više navrata videli Lepu Brenu i Bobu kako dolaze sa poklonima.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti