Pet moćnih vokala: The Frajle i Vanna u bezvremenom hitu - Ako je vredelo išta (video)

Pet moćnih vokala: The Frajle i Vanna u bezvremenom hitu - Ako je vredelo išta (video)

Autor: | 25/03/2019

0

U godini kada slave 10 godina postojanja četiri devojke, Marija, Nevena, Jelena i Nataša, koje čine The Frajle, pripremaju mnoga iznenađenja svojim pratiocima i publici. U planu je novi album, mnoštvo koncerata, ali i zanimljive saradnje.

Prva takva saradnja donosi novi službeni singl The Frajli, pesmu "Ako je vredelo išta". U obradi pesme pridružila im se i sama 'vlasnica' navedenog hita - Vanna.

Saradnja kojom Frajle najavljuju novi album obrada, spojila je pet izuzetnih vokala, ali i pet neverovatnih energija. Muzičko preplitanje Frajli i Vanne započelo je ranije, pesmom "Ne idi", koju je Vanna napisala za album Frajli "Ljubav na dar". Muzičko prijateljstvo zaokruženo je u ovoj godini pesmom „Ako je vredelo išta“, koja više od 18 godina ne silazi iz etra regionalnih radio stanica i podjednako je omiljena danas, kao i prvog dana kada je puštena u etar.

 

„Ako je vredelo išta“ je bila obavezni deo repertoara u prvim nastupima Frajli, koje su istakle koliko im je drago da se snimanje spota odvijalo u biblioteci, uz rediteljsku palicu Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića.

- Na snimanju spota nam je bilo izuzetno zanimljivo. Mislimo da je ovo najbolji prostor u kojem smo do sada snimale, jer nema izgubljenog vremena. U pauzama dok čekamo da se set postavi imamo na raspolaganju najveća dela svetske i domaće književnosti, pa ako već ne stignemo da pročitamo celu knjigu, uspemo da prelistamo mnoge - u duhovitom tonu komentirale su Frajle.

https://www.instagram.com/p/BuoqrVCAveS/

Frajle ne skrivaju svoje dugogodišnje oduševljenje Vannom, jednom od najboljih hrvatskih vokala i pevačicom koja je ostavila neizbrisiv trag na muzičkoj sceni: "Čast nam je da imamo saradnju s Vannom na novom albumu obrada. Vannu, a i konkretno baš ovu pesmu, volimo godinama i presrećne smo na ovoj prilici da snimamo i pevamo s njom. Ponosno vam predstavljamo "Ako je vredelo išta" i jedva čekamo da čujemo reakcije!“

Novi album Frajli izlazi u aprilu, a do tada, uživajte uz novi spot i pesmu.

hellomagazin.rs Promo
Tagovi: the frajle Vanna

Najnovije vesti