Prve roditeljske brige Živojinovića: Zbog malog Aleksandra ne spavaju cele noći

Prve roditeljske brige Živojinovića: Zbog malog Aleksandra ne spavaju cele noći

Autor: | 06/04/2019

0

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović sina Aleksandra su sina dobili su 6. marta, a sada su osetili i prve muke roditeljstva. Naime, mali Aleksandar kao i gotovo svaka beba ima grčeve, zbog čega su zabrinuti roditelji zatražili lekarsku pomoć.

- Aleksandra od prvog trenutka doji svog sina i savršeno se snašla kao majka. Međutim, samo desetak dana nakon što se porodila, Aleksandar je dobio jake grčeve, najverovatnoje jer se naguta vazduha dok jede, spričao je za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

U prvi mah nisu bili sigurni o čemu se radi, pa su bebu odveli na pregled kod pedijatra.

- Doktor im je rekao da su posredi grčevi, koje mnoge bebe imaju, te da nemaju nijedan razlog za brigu jer njihov sin podjednako dobro napreduje i dobija na težini, kao i sva druga deca, te da će grčići proći najverovatnije za dva meseca. Savetovao im je kapi za grčeve, probiotske kapi, utopljavanje u predelu stomačića, nošenje u rukama i privijanje na grudi da bi se beba umirila - priča  izvor.


Nakon posete lekaru, kako nam je izvor rekao, Filip i Aleksandra su bili mirniji i opušteniji, sve dok opet nisu krenuli grčevi i jak plač, koji se najčešće dešavaju u kasnim popodnevnim satima, pa traju do kasno u noć.

- Svaki put kad Aleksandar počne da plače, sa njim plače i Aleksandra. Još je razdražljiva i hormoni čine svoje. Umor je takođe sustigao i nju i Filipa, pa su često zbog neispavanosti i brige na izmaku snaga. Zbog svega toga, Filip je pozvao svoju taštu, Aleksandrinu mamu Borku, da se preseli kod njih na neko vreme, ne bi li pomogla svojoj ćerki oko bebe, ali i ostalih kućnih poslova - priča naš izvor.

U prilog ovoj informaciji govori i činjenica da je Filip nedavno na svojoj društvenoj mreži objavio kako je neispavan i umoran, te da ne pamti kada je prespavao bezbrižno celu noć.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel /ATAImages