Kaji Ostojić pozlilo usred restorana,odvezli je u Urgentni

Kaji Ostojić pozlilo usred restorana,odvezli je u Urgentni

Autor: | 26/07/2019

0

Kaja Ostojić je nedavno, nakon dužeg vremena, izdala novi singl. Kako bi sve bilo perfektno, pevačica je danonoćno radila na svojoj novoj pesmi, a poznato je koliko vremena ona provodi u i teretani. Čini se da su sve obavaze uzele danak, pa se danima osećala iscrpljeno. Ipak, nije propustila da ode na ručak sa prijateljicom tokom kog joj je i pozlilo.

-Posle manje od sata, usred razgovora, potpuno je prebledela i požalila se da joj trnu ruke. Nije prošlo mnogo, izgubila je svest i prijateljica je jedva uspela da je zadrži da ne padne na pod i ne udari glavom, rekao je izvor blizak pevačici za Alo! i otkrio šta su joj rekli lekari

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Jul 12, 2019 at 7:00am PDT


-Prijateljica ju je hitno prevezla u Urgentni centar, iako Kaja prvobitno nije želela da ide u bolnicu. Tamo su bile satima i Kaju je pregledao njen dugogodišnji lekar i prijatelj. Sve analize koje su uradili pokazale su da je njen organizam u veoma lošem stanju, da joj krvna slika nikada nije bila gora i da će morati ozbiljno da se posveti odmoru kako ne bi dodatno narušila svoje zdravlje. Preporučili su joj promenu ishrane, vitamine i razne dodatke ishrani, posle čega je puštena kući, zaključio je izvor.

 

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/Instagram-Kaja Ostojic
Tagovi: kaja ostojic