Dragan Mićanović: Nagledali smo se i načitali i gorih ubistava od ovog u seriji

Dragan Mićanović: Nagledali smo se i načitali i gorih ubistava od ovog u seriji

Autor: | 03/01/2017

0

Dragan Mićanović u seriji "Ubice mog oca" igra kuma Kostu koji je bio u paralelnoj vezi sa Natalijom i njenom ćerkom Milicom. Upravo je Natalija zbog toga ubila svoju ćerku.

Nakon što je otkriveno da je Nataša Ninković ubica, u šokantnoj završnici serije, Dragan za Alo kaže da je tajnu čuvao i od najbližih.

- Čak ni svojoj majci, koja je gledala seriju, nisam otkrio ko je ubica. Čak ni ćerkama. Video sam da im je interesantno i da ih zanima, i stalno su me pitale. Da ne bih njima pokvario zadovoljstvo, nije mi palo na pamet da im kažem - objašnjava Mićanović, koji iz braka sa Anom Sofrenović ima  naslednice Ivu i Lenu.

- Ima jedna scena, koja mi je bila vodilja lika i okosnica - kada kuma Jovana stane ispred partnera u firmi i kaže da je prvo on bio zaljubljen u Nataliju. A da se onda pojavio Jovan, koji je imao lovu i osvojio je. E, to mi je bila najupečatljivija scena. On je imao veliki kompleks tog svog kuma - objašnjava Dragan deo svoje uloge i dodaje da su scene vrlo slične stvarnom životu u Srbiji.

- Mislim da je potpuno realno sve. Ne čitam nešto preterano crnu hroniku, ali čovek od toga ne može da pobegne jer je bombardovan takvim vestima. Mislim da smo se nagledali i načitali i gorih, monstruoznijih ubistava od ovog u seriji - kaže glumac i navodi da je uživao tokom snimanja.

- Ovo je zaista bio kvalitetan rad. Dobra je produkcija, a ja sam imao sreću da su mi glavni partneri  Nataša Ninković i Nebojša Glogovac. Zbog toga mi je posebno prijao rad na seriji. Rekli su mi da je gledanost posle svake epizode bila sve veća. Nisam očekivao, moram da priznam. Prijatno sam iznenađen, kao i činjenicom da će biti druge sezone.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević