Danijela Vranješ: Kad Monika Beluči rodi u 44. ona je seksi, a ovde te pitaju šta si čekala do sad

Danijela Vranješ: Kad Monika Beluči rodi u 44. ona je seksi, a ovde te pitaju šta si čekala do sad

Autor: | 07/01/2017

0

Glumica Danijela Vranješ broji sitno do porođaja kada će na svet doneti svoje prvo dete!

Srećna buduća mama očekuje prinovu sa životnim partnerom bubnjarom Igorom Maleševićem, a pošto je trudna u 43. godini rešila je da na negativne komentare javnosti odgovori iskrenom porukom na društvenim mrežama.

Danijela Vranješ u porodilištu: Dok čekamo našu malecku, ja se sećam Dunava

Ona je juče, 6. januara, na svoj Fejsbuk profil postavila komentar u kome apeluje na sve buduće mame da ne slušajte malograđanske komentare, da čuvaju svoje telo i prate svoj put.

Evo šta poručuje lepa glumica:

- Uopšte ne kapiram zašto je šokantna vest ako je žena trudna u 42/43. godini.Pa to da ne može, ne bi se dešavalo prirodnim putem. Mnoge mlade žene ne mogu da rode i to nema veze sa godinama. Neodgovorno je o deci razmišljati tako površno, pa ih zbog godina praviti sa pogrešnima i u pogrešnom trenutku.

Žene drage, čuvajte svoje telo i ne slušajte malograđanske komentare. Jer, kad Monika Beluči rodi dvoje u 42. i 44., ona je i dalje seksi, lepa i poželjna… A ovde si sve najgore i čaršija se pita šta si čekala do sada.

Evo, na Badnji dan ja apelujem na malo više poštovanja svačije individualnosti. Nismo svi isti. Hvala svim novinarima koji u naslov nisu stavili ’trudna u 43’. Ja sam lepa i mlada i plodna, što i vama želim. Sretan Badnji dan!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. Mirko Tabašević