Kad Milan Vasić slavi rođendan igra se kolo, a vatromet je obavezan! (video)

Kad Milan Vasić slavi rođendan igra se kolo, a vatromet je obavezan! (video)

Autor: | 31/01/2017

0

Glumac Milan Vasić je ovog 31. januara napunio 38 godina, a nije očekivao da će mu se rođendansko slavlje pretvoriti u žurku kakvoj se nije nadao, jer gosti su bili vrlo inventivni i nisu marili što će neki "pokloni" napraviti i dosta buke, vatre...

Naime, čitava ekipa njegovih kolega iz filma "Vrati se, Zone" osmislila je nešto drugačiji poklon za svog prijatelja, a Milan nikako nije očekivao baš "to".

- Nikada me niko nije ovako iznenadio za doček mog rođendana. Hvala celoj ekipi filma Zona Zamfirova drugi deo! - napisao je Milan uz ovaj video koji objašnjava reč "doček", ali i pokazuje koliko ga kolege vole.

A video posted by Milan Vasic (@milan79) on Jan 31, 2017 at 4:06am PST

Ali, ako ste mislili da se glumci zabavljaju isključivo uz džez, bluz i poneku Bahovu fugu, grdno se varate! Kada se dobro društvo nađe na okupu i kada se veseli, najbolji provod je kada se "oplete" jedno pravo, užičko kolo!

Milan Vasić o ljubavi i zaljubljivanju: Bilo je lepše pre društvenih mreža

- Rođendansko kolce. Živeo sto godina Milane! - poručila je glumica Milena Vasić koja je ovaj insajderski video postavila na svoj Instagram, a koji je snimio Nebojša Gromilić.

A od najrođenijih je dobio tortu koju bi svaki glumac poželeo:

- A od najrođenijih sam dobio svoju Zvezdu na Bulevaru slavnih... Najlepša torta za rođendan!

A photo posted by Milan Vasic (@milan79) on Jan 31, 2017 at 8:30am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Boško Karanović
Tagovi: Milan Vasić