Nevena Božović: Danas svako može da bude poznat

Nevena Božović: Danas svako može da bude poznat

Autor: | 05/02/2017

0

Mlada pevačica Nevena Božović koja se proslavila nakon učestvovanja u muzičkom takmičenju "Prvi glas Srbije" u kratkom intervjuu za emisiju "Skener" na TV Prva otkrila je šta misli o situaciji na današnjoj muzičkoj sceni i kako smatra da  između "priznatosti" i "poznatosti" postoji velika razlika.

– Ja bih pre da budem priznata nego poznata. A da sam `poznata`, shvatila sam nakon prve live emisije u Prvom glasu Srbije, kada su ispred naše kuće dolazili ljudi sa decom i tražili da se slikamo, potpisivali smo autograme… To je prvi momenat kada sam shvatila da se nešto desilo.

– Danas svako može da bude poznat. Makar napravili najveću glupost na svetu, imaćete veliku pažnju medija. Ali biti priznat podrazumeva neki rad, trud, talenat, ulaganje, neko dostojanstvo koje imate u svom poslu - rekla je Nevena.

Ona odlično nosi različite stilove: Pogledajte fashion izdanja Nevene Božović

Mlada pevačica koja je uzor mnogim devojkama širom zemlje sebe ne smatra delom estrade.

– Sebe ne smatram estradnom ličnošću. Mada, baviti se ovim poslom u Srbiji podrazumeva da na neki način budete deo tog sveta. Sebe prvenstveno smatram muzičarem, jer sam se od svoje sedme godine posvetila muzičkom obrazovanje, imam završenu Akademiju i na specijalističkim sam studijama. Tako da, moram da priznam, ne prija mi preterano kada me nazovu pevačicom, baš zbog tih predrasuda vezanih za ovaj posao i estradu.

Nevena je krajem godine izbacila novi sing "Siesta" i ne krije da mašta da što pre izda svoj novi album.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!