Maja Odžaklijevska za novi Hello!: Unukovo ozdravljenje moja je životna misija

Maja Odžaklijevska za novi Hello!: Unukovo ozdravljenje moja je životna misija

Autor: | 06/02/2017

0

Jedan od najraskošnijih vokala bivše Jugoslavije, pevačica Maja Odžaklijevska, oduvek se hrabro suočavala sa svim izazovima koje joj život donosi. Jedinstvenu energiju, kojom ruši sve životne barijere, još trezveno koristi za utiranje puta svom potomstvu, u koji ulaže sav emotivni kapital.

Iz dva braka ima dve kćerke, tridesetjednogodišnju Teu i četiri godine mlađu Andreu, kojima je i danas najpouzdaniji životni oslonac. Roditeljsku borbu vodila je kao samohrana majka, zbog čega je svesno zapostavila muziku. Pre osam godina odlučila je da stavi tačku na karijeru i uživa u zasluženoj penziji. Godinu dana kasnije starija kćerka rodila je sina Luku, koji je njenom životu dao novi smisao.

Nažalost, bezbrižno odrastanje iznenada su prekinuli simptomi autizma, koji su se ispoljili u njegovoj drugoj godini. Od tog trenutka šezdesetdvogodišnja umetnica u potpunosti se posvetila traženju leka za svog mezimca, koji odnedavno sa majkom živi u njenom stanu. U toplini porodičnog doma na Vračaru hrabri trio vodi životnu borbu za ozdravljenje umiljatog dečaka iskričavog pogleda.

- Luka je predivno dete, poslušno i dobro. On je bakino zlato i neizmerna srećna. Autizam je autizam, ali je svestan svega što se oko njega dešava. Vrlo je poslušan i komunicira sa okolinom. Uredan je i diciplinovan, jedini problem sada ima sa govorom. Ja se nadam da ćemo, predanošću i posvećenošću, uspeti to da korigujemo i da će moj Luka ponovo biti zdrav.

 

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina Hello! Koji je u prodaji od ponedeljka 6. februara.

 

 

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Mirko Tabašević