Osudili je što trenira posle porođaja: Evo šta je Seka Aleksić poručila svim novopečenim mamama

Osudili je što trenira posle porođaja: Evo šta je Seka Aleksić poručila svim novopečenim mamama

Autor: | 08/02/2017

0

Pevačica Seka Aleksić u septembru prošle godine ostvarila se u ulozi majke i na svet je donela sina Jakova.

U želji da vrati svoju devojačku liniju vredna mama vrlo brzo u svom rasporedu našla je vremena za trening. Kako često pratiocima na Instagramu pokazuje delove svojih treninga, među fanovima su se našli i neki koji su je osudili zbog toga što vežba samo nekoliko meseci posle porođaja.

I on ima svoje fanove: Seka Aleksić objavila prvi snimak malog Jakova

Seka im nije ostala dužna pa je uz video iz teretane, na kome joj društvo pravi suprug Veljko Piljikić, napisala:

- Kad mužić daje podršku nema ništa lepše! Ne verujem koliko su neke mame "umislile" da se ne sme trenirati posle porođaja! Ko vam je to rekao?! Savet svih razumnih i normalnih lekara je da se posle dva meseca od porođaja lagano krene sa treninzima! Hoću da vas pitam: Čips se sme jesti i sve sto dohvatiš pod ruku?! Pa, valjda ste svojoj deci potrebne zdrave, lepe, raspoložene i srećne! A bićete ako ste zadovoljne sobom. Ne razumem ove koje savetuju da se ne trenira, pa zar nije trening nešto najbolje i najzdravije što ćete sebi priuštiti?! Najlakše je sedeti za kompom i kuckati gluposti! Dođite bre da treniramo, da vidite šta je pozitivna atmosfera oko vas i kako uz dobro društvo sve možete! Manite se gluposti i pitanja "zar se sme trenirati posle porođaja" ... "da li smeš jesti proteine" itd... gluposti - pozvala je Seka sve mame na trening.

??‍♀️Kad mužić daje podršku nema ništa lepše! ??❤?? 10x40 Ne verujem koliko su neke mame "umislile" da se ne sme trenirati posle porodjaja! Ko vam je to rekao?! Savet svih razumnih i normalnih lekara je da se posle 2 meseca od porodjaja lagano krene sa treninzima! Hocu da vas pitam: Čips se sme jesti i sve sto dohvatis pod ruku?! Pa, valjda ste svojoj deci potrebne zdrave, lepe, raspolozene i srecne! A bicete ako ste zadovolje sobom. Ne razumem ove koje savetuju da se ne trenira, pa zar nije trening nesto najbolje i najzdravije sto cete sebi priustiti?! Najlakse je sedeti za kompom i kuckati gluposti! Dodjite bre da treniramo, da vidite sta je pozitiva atmosfera oko vas i kako uz dobro drustvo sve mozete! Manite se gluposti i pitanja "zar se sme trenirati posle porodjaja" ... "da li smes jesti proteine" itd... gluposti!

Видео запис корисника SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) дана 7. Феб 2017. у 12:50 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. instagram/seka_aleksic
Tagovi: seka aleksić