Nada Macura izazvala Radu Radenović: Da te vidim kako igraš oko šipke!

Nada Macura izazvala Radu Radenović: Da te vidim kako igraš oko šipke!

Autor: | 16/02/2017

0

Nakon višegodišnje medijske pauze, lepa voditeljka Rada Radenović se vratila na male ekrane u emisiji "Rada sam", a prva gošća joj je bila doktorka Nada Macura.

Pošto je koncept Radine emisje zanimljiv, jer kroz šetnu po "sobama", od šanka, preko dnevne, pa do spavaće sobe, gosti odgovaraju na pitanja, ali moraju i da izvrše neke, pomalo čudne, izazove.

Doktorka Nada je imala zadatak da radi u restoranu brze hrane i da raznosi picu, što je uspešno obavila - profesionalno, bez kukanja i na vreme. Posle uspeha na "novom radnom mestu", portparolka Hitne pomoći je voditeljki donela picu, ali je i usput smislila izazov za nju!

Izazov koji je doktorka postavila Radi je sledeći: Mora da ode u striptiz klub i da se barem tri puta okrene oko šipke!

O da, Radenovićeva je prihvatila izazov, a kamere će njenu avanturu zabeležiti do najsitnijih detalja, verujemo da će biti zanimljivo.

Inače, Rada je za svoju emisiju i rekla da će biti drugačija i da će nas iznenaditi na više načina:

– Moji gosti biće oduševljeni šouom jer mnogo toga ne očekuju. Zanimljiva je činjenica da učesnici šou-programa neće smeti da preskaču pitanja, već će morati da odgovaraju na svako, kako bi mogli da pređu u drugi deo prostorije, koja se mnogo razlikuje od prethodne - objasnila je ona "protokol" u emisiji.

Rada Radenović jedva čeka da stane pred kamere: Moji gosti biće oduševljeni emisijom jer mnogo toga ne očekuju!

Inače, iako ne voli da se o njenom privatnom životu piše i priča, Rada iz veze sa Dejanom Milićem ima sina Petra kojeg obožava. Ona je jednom objasnila da je Petar nastao iz ljubavi i da je za svaku drugu priču suvišno trošiti vreme:

- Petrov otac i ja nikada nismo živeli zajedno, ali smo ga dobili iz najveće ljubavi i stvarno smo ostali u super odnosima. Ja mnogo volim sve Miliće i naravno Dejana kao oca mog deteta! - rekla je Rada.

Rada Radenović: Dejan i ja nikada nismo živeli zajedno, ali smo Petra dobili iz najveće ljubavi

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Milana Bosnić/Hello/arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti