Neverovatni Zlatan Ibrahimović: Ja sam kao Indijana Džons za trofeje! (video)

Neverovatni Zlatan Ibrahimović: Ja sam kao Indijana Džons za trofeje! (video)

Autor: | 17/02/2017

0

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović rekao je da se oseća kao filmski junak Indijana Džons, posle pobede njegove ekipe protiv Sent Etjena u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa, ali i trofeja koje je osvojio tokom karijere.

Ibrahimović je letos došao u Junajted i na početku sezone osvojio je Komjuniti Šild. On je rekao da mu je cilj da osvaja trofeje.

Zlatan je proglašen i za igrača meseca

 

- Svaki trofej za mene je neverovatan, gde god da sam igrao osvajao sam trofeje, pa ako bih i ovde nešto osvojio bio bih super srećan. Ljudi koji me poznaju znaju da sam igrao u mnogim klubovima i da uvek dajem sve od sebe. Gde god da sam igrao osvajao sam trofeje. Ja sam kao Indijana Džons - rekao je Ibrahimović, preneli su britanski mediji, piše KurirSport.

 

Inače, za one koji ne znaju, Zlatan je u vezi (ali ne i u braku) sa lepom Helenom Seger, jednom od najlepših žena fudbalera, sa kojm ima dva sina Maksimilijana i Vinsenta.

Par se pre više od deset godina upoznao, a Zlatan je imao tada 21. a lepa Helena 31. godinu... Ako ste pomislili da je Helena ta koja želi da se uda, a Zlatan taj koji to nikako neće, pogrešili ste!

Nezvanična gospođa Ibrahimović tvrdi da je samostalna i da joj ovakva veza odgovara, jer sa Zlatanom nije zbog para (verujemo da ni lepota nije presudna) već zbog nekih, sasvim drugih, i po nju, mnogo važnijih stvari.

A šta je još otkrila lepa supruga zgodnog Ibrahimovića možete pročitati klikom na ovaj link!

Supruga Zlatana Ibrahimovića ne želi venčanje i prezire šoping

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty