Kakvi roditelji takva i deca: Ana Nikolić se sprema za živahno dete i "cirkus" u kući

Kakvi roditelji takva i deca: Ana Nikolić se sprema za živahno dete i "cirkus" u kući

Autor: | 20/02/2017

0

Pop zvezda Ana Nikolić i njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta nedavno su saznali da će tokom leta postati roditelji devojčice. Ova vest mnogo je obradovala buduće roditelje koji poslednjih dana već počinju da razmišljaju o tome koje će ime izabrati za svoju kćerku. Iako je tek na početku blagoslovenog stanja, atraktivna pevačica saznala je pol bebe nakon što je uradila prenatalni test kojim se procenjuje rizik od eventualnih hromozomskih i genetskih anomalija kod fetusa.

Budući da zanosna lepotica ima trideset osam godina spada u grupu starijih prvorotki sa rizičnom trudnoćom, te je morala da se podvrgne dodatnim pregledima.

Sreća i strepnja Ane Nikolić: Čudom sam ostala u drugom stanju

Po savetu lekara, Ana nije želela da ide na amniocentezu, već se odlučila za savremeniju metodu - prenatalni skrining na osnovu koje se putem krvi majke utvrđuje da li je sa fetusom sve u redu, a može se saznati i pol bebe. Nakon rezultata na koje su čekali tri dana, ponosna trudnica i njen suprug saznali su da je njihova beba potpuno zdrava i da će na leto dobiti devojčicu.


Budući roditelji retko u medijima pričaju o svojoj intimi i o tome kako se pripremaju za najvažniju životnu ulogu, ali je Rasta krajem prošle nedelje iznenadio javnost kada je otkrio nekoliko detalja. On je tom prilikom na novinarsko pitanje da li želi da dobije dečaka ili devojčicu odgovorio:

- U principu, svaki muškarac bi voleo da ima sina, bar ja tako mislim, ali onog trenutka kada čujete od doktora da je to nešto živo i zdravo, izgubite želju za tim da li je muško ili žensko. Najbitnije je da je živo i zdravo.

Budući otac prisetio se i prvih dana posle saznanja da će postati otac.

- U početku nisam bio u potpunosti svestan šta se dešava. Ponoviću se sto puta, ali to je najveća stvar. Ovo je kruna života u koju spadaju i posao, i ljubav, i sve što ide s tim.

S druge strane, njegova supruga nedavno je objasnila da joj je svejedno da li će dobiti dečaka ili devojčicu, ali je sigurna da će imati veoma živahno dete.

- Znam kakav je Stefan bio kao beba i kakva sam ja bila. Tako da se spremam na cirkus.

Kako je još od saznanja da je u blagoslovenom stanju otkazala sve nastupe, tridesetosmogodišnju brinetu publika ima priliku da gleda u šou-programu "Ja imam talenat" u kome učestvuje i njen jedanaest godina mlađi suprug.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Miloš Nadaždin
Tagovi: ana nikolić

Najnovije vesti