Presrećni roditelji: Sandra i Andrej Meljničenko čekaju drugo dete

Presrećni roditelji: Sandra i Andrej Meljničenko čekaju drugo dete

Autor: | 21/02/2017

0


Ruski industrijalac i milijarder Andrej Meljničenko i naša manekenka i bivša članica grupe "Models", Sandra Nikolić Meljničenko, čekaju drugo dete.

Kako navodi neimenovani izvor blizak paru, Meljničenkovi su presrećni jer je na putu još jedan naslednik imperije, a drugo dete je njihova želja oduvek.

Sandra Meljničenko: Imperija van rodne zemlje

Sandra Meljničenko je poslednjih meseci, otkako je saznala da je u drugom stanju, odustala od nekih poslovnih obaveza, a lekari koji vode njenu trudnoću savetuju joj da se odmara i uživa i da ne izlazi previše. Ona je, naravno, poslušala lekare, pa vreme provodi u svom luksuznom domu u Moskvi, okružena prijateljicama. Andrej joj ugađa na sve moguće načine. On je inače poznat kao veoma brižan suprug i otac, i s nestrpljenjem očekuje dolazak bebe na svet, piše blic.rs.

Njujork: Sandra Meljničenko u parnici od dva miliona dolara

Bivšoj "modelsici" pozlilo je krajem oktobra prošle godine dok je sa suprugom Andrejem Meljničenkom obilazila špansku obalu. Aleksandra je hitno prebačena u bolnicu u Korunji. Otkriveno je da je imala napad slepog creva, te se ubrzo se vratila na jahtu. Sa aerodroma u Korunji je privatni avion Meljničenkovih supružnike vratio kući. Pojedini španski mediji preneli su da je situacija bila još dramatičnija jer je Sandra u drugom stanju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!

Najnovije vesti