Tijana Dapčević: Od zimskih aktivnosti najviše volim ispijanje kuvanog vina

Tijana Dapčević: Od zimskih aktivnosti najviše volim ispijanje kuvanog vina

Autor: | 13/03/2017

0

 

Pevačicu Tijanu Dapčević zatekli su na Kopaoniku kako uživa u kupovini suvenira. Ona se, kaže, na ski-stazi ne snalazi baš najbolje...

- Ne skijam! Od zimskih aktivnosti najviše volim ispijanje kuvanog vina u kafiću. Ne bojim se skijanja, mada je to meni uvek bio ekstremni sport, jer sam ja čelista po vokaciji, pa sam kao mala stalno strahovala da nešto ne polomim jer onda nema sviranja dva meseca. Zato ne preferiram nikakave zimske aktivnosti. Više sam u fazonu "jao, vidi sneg baš lepo, ajmo na vino". Moj muž i sin skijaju. Oni i sada dok s vama pričam skijaju, pa idemo na ručak. Ja za to vreme blejim i uživam u vazduhu - kaže Tijana za "Blic”. Ona je nedavno od supruga na poklon dobila auto, a nama otkriva kako se osećala kad je videla šta je poklon.

Posle 15 godina braka, Tijana Dapčević se ponovo udaje!

- To mi je jedan od najdražih poklona jer šesnaest godina kukam za minijem. I to sam baš htela crveni mini! Za Dan zaljubljenih dobila sam auto koji sam toliko želela i od uzbuđenja sam vrištala! Krivo mi je što me niko nije snimio u tom trenutku - priznaje Tijana, koja je u braku sa Milanom punih 16 godina. A šta je to joj pomaže da se uvek oseća dobro i seksi, Tijana kaže:

- Ja se stalno osećam seksi. Možeš da obučeš majicu bez rukava i staviš crveni karmin i da budeš seksi. Bela majica, farmerice i dobra salonka! Haljina ne! Ne možeš uvek da budeš seksi u haljini. Bitno je da se osećaš tako...

Tijana Dapčević: Priče o mom razvodu nastaju iz dosade

Tijanin sinčič Vuk sad je prvi razred osnovne škole i, naravno, domaće zadatke ponekad radi sa mamom i tatom...

- Sinu najviše pomažem oko srpskog jezika, radimo zajedno i svet oko nas, čuvare prirode. Tata sa njim radi matematiku. Ja sam bila loša u matematici, nulu sam imala. Milan je inače popustljiviji prema sinu, ja sam Hitler u porodici - priznaje Tijana Dapčević.

Pola sata sa: Tijana Dapčević

Tijana ne krije da se u trudnoći ugojila čitavih 45 kilograma!

- Ja sam se u trudnoći ugojila četrdeset i pet kilograma, što je bilo pre osam godina, i onda sam jedno vreme stagnirala. A u poslednjem naletu mršavljenja skinula sam petnaest kilograma! Sada variram, kao i svaka žena dva-tri kilograma gore-dole. Pazim šta jedem, nije to dijeta, to je način života i način ishrane. Liposukcijska ishrana mi je dosta pomogla u tome. Jer je to baš prava ishrana koja meni prija - Otrkiva Tijana za "Blic" tajnu kako se oslobodila neželjenih kilograma.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva

Pročitajte još