Dosta pešačenja i poneka vežba: Za Bojanu Barović održavanje linije nakon trudnoće nije nikakav problem (foto)

Dosta pešačenja i poneka vežba: Za Bojanu Barović održavanje linije nakon trudnoće nije nikakav problem (foto)

Autor: | 17/03/2017

0

Nedugo nakon što su u avgustu prošle godine postali roditelji male Leona, Bojana Barović i Nikola Rokvić su se iz Los Anđelesa preselili u Beograd.

Ta odluka je u potpunosti promenila život uspešne manekenke koja je odlučila da započne novo životno poglavlje, ali  i da što pre rodi još jedno dete.

Bojana Barović: Samo je u Srbiji dojenje u javnosti odvratno!

Nikola je presrećan sam što ima devojčicu, i kako je nedavno izjavio za "Hello!", nije ni bio svestan koliko je divno biti otac ženskog deteta, i priznao da zaista ne bi voleo da je drugačije. Pošto i on i Bojana žele još dece, plan im je da sledeće godine dobiju još jedno dete, po mogućstvu sina.

U međuvremenu, Bojana uživa u roditeljstvu, a vrlo brzo je uspela i da vrati i održava svoju odličnu liniju koju je imala pre trudnoće. Kako joj to polazi za rukom otkrila je na Instagramu.

Bojana Barović: Voleli bismo minimum troje dece

- Neke od vas su me pitale kako održavam liniju posle porođaja, pa iskreno da vam kažem nemam baš mnogo vremena za ne znam kakve akcije vežbanja, ali zato je brzi hod uvek tu, a ujedno uživamo obe! Četiri, pet kilometara skoro svaki dan (kad nam vremenski uslovi dozvoljavaju). I posle kod kuće odradim po koju vežbu (čučnjeve ili slično) i to je to - napisala je Bojana u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu.

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Mar 16, 2017 at 1:07pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: Bojana Barović