Bajkovita ljubav postoji: Prinčevski par Karađorđević proslavio pet godina ljubavi

Bajkovita ljubav postoji: Prinčevski par Karađorđević proslavio pet godina ljubavi

Autor: | 19/03/2017

0
Foto Milana Bosnić

Daleko od očiju javnosti, u intimnoj atmosferi, prinčevski par Mihailo i Ljubica Karađorđević su se prisećali svog upoznavanja, svih lepih momenata koji su obeležili njihovu vezu, kao i venčanja, koje je održano u oktobru prošle godine.

Iako su dugo u vezi, i dalje su zaljubljeni jedno u drugo kao prvog dana i svaki dan im je, čak i kada su razdvojeni, pun emocija i novih uzbuđenja.

- Njih dvoje su definitivno srodne duše, dokaz da bajkovita ljubav postoji i svake godine sve obaveze ostave po strani kako bi proslavili godišnjicu ljubavi - rekao je izbor blizak paru za Blic.

Mihailo Karađorđević i Ljubica Ljubisavljević: Prinčevi padaju na prirodnost i neposrednost

Dok su po ko zna koji put gledali slike sa venčanja, podelili su neke lepe momente s venčanja.

- Srećom, dan se nije po jutru poznao. Iako je Beli dvor osvanuo okovan maglom, vrlo brzo nam se sreća osmehnula i čitav dan je bio sunčan i topao, kako smo se i nadali. S obzirom na to da je crkveno venčanje počinjalo tačno u podne, sa pripremama smo počeli od rane zore. Momenat pre nego što sam napustila sobu u kojoj sam se pripremala tog dana rekla sam sebi “udahni i uživaj” - prisetila se srpska princeza.

Mihailo Karađorđević i Ljubica Ljubisavljević izgovorili sudbonosno Da (video)

Podsećamo, crkvenom venčanju na Oplencu prisustvovale su brojne uvažene zvanice, koje su mladencima poželele sreću u zajedničkom životu, a venčao ih je vladika Irinej.

- Vladika Irinej je službu učinio vrlo emotivnom i ličnom da bi na kraju održao besedu sa porukom da je udvoje svaka nevolja upola manja, a svaka sreća dvostruko veća - kaže Ljubica Karađorđević, za Blic.

Spektakularni ulazak u bračni život Ljubice i Mihaila predstavljao je i važan istorijski događaj za našu zemlju jer je nakon 94 godine organizovano kraljevsko venčanje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Milana Bosnić

Najnovije vesti