O braku ni ne razmišlja: Ivan Ivanović namerava da ostane neženja "dvadesetak" godina

O braku ni ne razmišlja: Ivan Ivanović namerava da ostane neženja "dvadesetak" godina

Autor: | 30/03/2017

0


Ivan Ivanović javno je progovorio o tome kakav odnos ima sa Jelenom Karleušom, koja je u njegovoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" od samog početka "na tapetu", i koja je zbog toga protiv njega podnela na desetine tužbi.

- Dobro, kapiram da je to sada već neraskidiva veza. Na neki način volim da verujem da smo ona i ja bliži nego ona i njen suprug ili ja i moja supruga. U stvari, sigurno smo bliži nego ja i moja supruga... bivša - objasnio je Ivan u svom maniru u emisiji "Narod protiv...".

Posle 20 godina studija: Ivan Ivanović postao pravnik (foto)

Osim toga, ono što ljude najčešće zanima je i to da li Ivan ima devojku, na šta je potvrdno odgovorio, ali nije detaljisao, ali je otkrio da ne planira da se uskoro ženi.

- Teško je razvoditi se i ženiti u isto vreme. Mislim da ako se neko razvodi ili se razveo svakako da narednih dvadesetak godina ne razmišlja da se ponovo ženi, što je slučaj i sa mnom - rekao je on.

Evo kako je Ivan Ivanović dokazao da je popustljiv otac (foto)

Ivan je objasnio da je godinama pre voditeljskog posla radio kao obezbeđenje u različitim ambasadama.

- Vrlo je teško zamisliti mene ovako gorostasnog u tom poslu, ali jesam, i to 16-17 godina. Zapravo, ceo "Keš taksi" sam radio dok sam bio član obezbeđenja u američkoj ambasadi, pre toga u izraelskoj, a pre toga u nekoj privatnoj firmi. I evo, sada već deset godina hvala bogu ništa... Samo televizija – iskren je Ivan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević
Tagovi: Ivan Ivanović

Najnovije vesti