Srbija otvara "Evroviziju", a evo kako se naša pesma kotira na kladionicama

Srbija otvara "Evroviziju", a evo kako se naša pesma kotira na kladionicama

Autor: | 02/04/2017

0

Naša zemlja će na evropskom muzičkom takmičenju koje bi ove godine trebalo da bude održano u Kijevu nastupiti pod rednim brojem jedan, druge polufinalne večeri 11. maja, a po kladionicama se, za sada, Srbija ne kotira visoko.

Sve prognoze svetskih kladioničara su loše kada je reč o našoj zemlji. Kada je pesma naše predstavnice premijerno prikazana pre nekoliko nedelja, Srbija je skočila na visoko četvrto mesto u kladionicama, a sada je, po kvotama, na 15. mestu. Tijanina numera In Too Deep vrtoglavom brzinom je pala na listi favorita jer su u međuvremenu ljubitelji muzike veće ocene dali ostalim predstavnicima.

Evrovizija zahteva da Julija Samojlova nastupi u Ukrajini

Za to vreme, Tijana je uživala i odmarala se u Hongkongu, očigledno ne mareći za loše prognoze. Tijani se, kažu kompetetni, ne piše dobro ni zbog toga što će nastupiti prva druge polufinalne večeri jer većina glasača uglavnom zaboravi prvu numeru dok odsluša ostale. Međutim, kako su kladionice često znale da pogreše, ostaje nada da ni ovog puta nisu u pravu. Među favoritima za pobedu su Italija, Bugarska i Švedska, a najmanje šanse se daju Sloveniji i Crnoj Gori, mada se situacija menja iz dana u dan i sve je napetije kako se takmičenje bliži.

Ono što nije dobro za Srbiju jeste činjenica da kladioničari našu predstavnicu bacaju sve niže. Prvo polufinale "Evrosonga" zakazano je za 9. maj, a drugo za 11. Dva dana kasnije je i finale, kada će biti proglašena najbolja pesma ovogodišnjeg "Evrosonga". Kako trenutno stoje stvari, Tijanine šanse da nastupi tokom finalne večeri trenutno su polovične.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ANTONIO AHEL/ATA IMAGES