Dupla sreća: Jovana i Željko čekaju blizance!

Dupla sreća: Jovana i Željko čekaju blizance!

Autor: | 02/04/2017

0

Voditeljka Jovana Joksimović, supruga pop pevača Željka Joksimovića, nosi blizance, saznaje "Blic", a trebalo bi da se porodi na jesen.

- Jovana i Željko očekuju blizance. Kada je otkrila da je trudna, nije želela da tu priču previše širi, znali su samo najbliži članovi porodice. Željko je bio presrećan kada mu je saopštila da je u drugom stanju, posebno kada su saznali da su u pitanju blizanci. Oduvek je želeo veliku porodicu - kaže za “Blic“ izvor blizak paru.

Prinova u porodici Joksimović, Jovana u trećem mesecu trudnoće!

Vest o njenoj trudnoći najviše je obradovala njihovog sina Kostu, sa kojim lepa voditeljka sada provodi najviše vremena kod kuće.

Mama i tata su sinu objasnili da će dobiti bate ili seke, a on jedva čeka da se igra sa njima.

- Kosta već ima stariju sestru, za koju je vezan i često se igraju, tako da kada je čuo da mu stiže društvo, bio je oduševljen - objašnjava izvor.

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Aug 18, 2016 at 6:19am PDT

Inače, Kosta će desetog aprila napuniti tri godine.

Popularni bračni par odlučio je da se tim povodom, zasada, ne oglašava u medijima.

- Kako nikada nisu želeli da svoju intimu preterano dele sa medijima, tako će biti i ovoga puta. Uveliko razmišljaju o imenima koja bi mogli da daju bebama, a u tome svakako prednjači Kosta, koji ima zanimljive predloge - kaže izvor za “Blic”.

Voditeljka Jovana Joksimović najveću podršku dobija od supruga Željka, koji je svakodnevno obasipa pažnjom i poklonima.

Jovanu nedeljama unazad publika nije viđala na malim ekranima i ispostavilo se da je voditeljka jutarnjeg programa „Pinka“ imala najlepši razlog za to.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP Nebojša Babić