Danijela Vranješ:  Nije nikakva atrakcija to što sam postala majka u kasnijim godinama

Danijela Vranješ: Nije nikakva atrakcija to što sam postala majka u kasnijim godinama

Autor: | 05/04/2017

0

Glumica Danijela Vranješ (43) pre tri meseca je postala majka. Ona i njen partner muzičar Igor Malešević dobili su devojčicu Emu. Glumica je u nekoliko navrata apelovala na javnost da podrži majke bez obzira kada se odluče da rode dete.

– Uopšte ne kapiram zašto je šokantna vest ako je žena trudna u 42/43. godini.Pa to da ne može, ne bi se dešavalo prirodnim putem. Mnoge mlade žene ne mogu da rode i to nema veze sa godinama.


Neodgovorno je o deci razmišljati tako površno, pa ih zbog godina praviti sa pogrešnima i u pogrešnom trenutku. Žene drage, čuvajte svoje telo i ne slušajte malograđanske komentare. Jer, kad Monika Beluči rodi dvoje u 42. i 44, ona je i dalje seksi, lepa i poželjna… A ovde si sve najgore i čaršija se pita šta si čekala do sada, napisala je nedavno na svom Fejsbuk profilu.

Iste teme se dotala u emisji "Ekskluziv" i istakla da je zatrudnela prirodnim putem kao i mnoge druge žene njenih godina

- Nemam ja ni šezdeset, ni pedeset godina pa da je to nekakva atrakcija - rekla je u emisiji "Ekskluziv" i dodala da ne žuri da povrati kilažu koju je imala pre trudnoće.

- U devetom mesecu sam imala preko 80 kilograma. Ne žurim se nigde - iskrena je glumica.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Mirko Tabašević, Instagram Danijela Vranjes