Verica Rakočević: Bila sam očajna zbog moje Elene

Verica Rakočević: Bila sam očajna zbog moje Elene

Autor: | 08/04/2017

0

Ćerku naše poznate kreatorke Verice Rakočević mnoge devojke posmatraju sa dozom ljubomore jer  uspela ono što malo kojoj ženi polazi za rukom: tri braka sa trojicom muškaraca zvučnih imena. Ona je sinonim za zavodnicu i ženu koja jako dobro zna šta želi od života.

Zaljubljeni kao i prvog dana: Evo kako je Elena Karić čestitala suprugu godišnjicu braka (video)

Mnoge devojke priželjkuju da žive kao ona jer je smatraju modernom princezom i "onom koja ume dobro da se uda".

Nema toga što Veljko Kuzmančević ne bi učinio da zaštiti Vericu Rakočević

Da njena majka, dizajnerka Verica Rakočević, nije bila najsrećnija što je Elena tako mlada uplovile u bračne vode otkrila je u emisiji kod Sanje Marinković.

-Moja Elena bila je najbolji đak u gimnaziji i hteli smo da je pošaljemo u Milano da studira Akademiju lepih umetnosti. Čak smo joj i stan obezbedili u Milanu, rekla je Verica i dodala:

-Umesto svega toga ona je izabrala da se uda. Bila sam očajna. Očajna! Udala se sa 18 godina. Drugarice su mi pričale: ‘Šta se žališ, vidi kako se dobro udala!’ Međutim, meni to ništa nije značilo, bila je iskrena kreatorka.

Elena se prvi put udala za fudbalera Predraga Mijatovića, sa kojim ima sinove Luku i Andreju koji je preminuo u 13. godini.

Njen drugi suprug bio je Andrija Drašković, sa kojim ima sina Mateju. U trećem braku, sa Jugoslavom Karićem, dobila je sina Simona.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazine/M.M Mirko Tabašević

Najnovije vesti