Leontina Vukomanović: Prve pare sam zaradila kada sam radila pesmu za Vanesu Šokčić!

Leontina Vukomanović: Prve pare sam zaradila kada sam radila pesmu za Vanesu Šokčić!

Autor: | 12/04/2017

0

Leontina Vukomanović kompozitor i tekstopisac, osnivač dečjeg hora "Čarolija, pevačica sjajnog glasa koja trenutno sedi u žiriju muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", uradila je neke od najvećih hitova koje izvode poznate estradne zvezde, a mnogi za to nisu znali.

Leontina Vukomanović: Uspela sam, pokazala se, napravila ime i otišla dalje

Svoje prvi veći honorar koji joj je obezbedio dovoljno novca da može sebi da priušti malo opuštanja, bio je onaj koji je dobila kada završila posao za nekoga čiju ste pesmu sigurno čuli stotinama puta, a niste znali da je baš Leontina njen tvorac.

- Prve pare sam zaradila kada sam pisala i komponovala pesmu Plavi haos za Vanesu Šokčić! To je bilo toliko novca da sam platila sebi kiriju za šest meseci unapred! Toliko sam bila srećna da ne mogu da vam opišem, posle su dolazili hitovi koje sam radila za Sanju Đorđević, Sašu Matića, Tošeta Proeskog koji je sa mojom pesmom i pobedio na Beoviziiji, ali period pre toga bio je jako težak - rekla je Leontina za Scandal i dodala:

Leontina Vukomanović: Imala sam sreće što sam na početku četrdesetih postala majka

- Pamtim zauvek jedan težak period! Grozno mi je bilo, a trajalo je četiri pune godine, od 1992. do 1996. godine! Suočila sam se sa nekim nepravdama! Neko ko sasvim nema talenta i samo otvara usta, a ti pevaš za njega, i te kako je uspešan, ide na nastupe, putuje, zarađuje novac od toga, a ti nemaš da preživiš i ne možeš sebi da platiš kiriju za stan i hranu - otvorila je Leontina dušu za Scandal!.

Leontina tvrdi: Moć ne daje ženi sreću

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/Mirko Tabašević