Saša Kapor o teškim trenucima: Govorio sam Nikolini da ćemo pregurati sve, da ima nade

Saša Kapor o teškim trenucima: Govorio sam Nikolini da ćemo pregurati sve, da ima nade

Autor: | 23/04/2017

0


U susret trećoj godišnjici braka koju će Saša Kapor i njegova supruga Nikolina Kovač, proslaviti u krugu najbližih prijatelja, pevač ne krije da je ponosan što su, iako mladi, uspeli da sačuvaju svoj brak od tračeva i trzavica.

- Nikolina i ja se bavimo estradom, ali ne živimo estradu i mislim da upravo to čuva naš brak. Mi smo najnormalniji par. Živimo kao svi drugi, obični ljudi. Bacamo smeće, usisavamo, peremo sudove - priča Saša.

Brakovi poznatih: Njihove ljubavi su počele na poslu 

Saša i Nikolina su pre četiri godine dobili dete, a dolazak sina Nikolaja drastično je promenio njihov život.

- Jutra sa Nikolinom i Nikolajem su najlepša jutra na svetu. Sin se prvi budi i onda počne da budi i nas, pa onda svako ide svojim obavezama - kaže Saša i dodaje da je Nikolaj pravi mamin sin.

- Ona je ta koja mu u svemu popušta, pa kada joj se to obije o glavu, zove mene u pomoć - kroz smeh će pevač.

Saša i Nikolina su jedan od onih parova koje je spojio posao, tačnije scena “Grand produkcije” i čuveno takmičenje „Zvezde Granda“. Iako su tada svojim prijateljima delovali nespojivo, Saša i Nikolina su samo tri meseca od početka zabavljanja saznali da će postati roditelji, a ubrzo je usledilo i glamurozno venčanje.

- Nikolina je dosta promenila moje navike i moj život, koji je do tada bio rastrzan. Otkako sam ušuškao svoj život kraj Nikoline i Nikolaja, promenio sam prioritete i više me nema kao nekada svuda po gradu - ističe Kapor.

Ovaj mladi par 2015. godine prošao je kroz turbulentan period koji ih je dodatno učvrstio.

- Kada smo pre dve godine imali saobraćajnu nesreću, to nas je dosta poremetilo. Ja sam bio taj koji je morao da ostane čvrst zbog Nikolaja i Nikoline, koja je sva tako nežna i krhka. Ona je nakon nesreće imala periode kada joj je bila preko potrebna moja podrška da prebrodi šok koji je tom prilikom doživela -
priseća se Saša i dodaje da ih je onda zadesila još jedna borba.

Naime, nakon nesreće Nikolina se suočila i sa zdravstvenim problemima. Mladoj pevačici je otkriven tumor grlića materice, pa je morala na operaciju. A onda je usledila agonija dok su čekali rezultate biopsije.

- Ja sam pozitivac bio u celoj priči. Ja sam negde bio taj koji je nju gurao napred kada su stigli ti neki prvi rezultati. Stalno sam ponavljao da ne doživljavamo odmah sve kao da je smak sveta. Pričao sam joj da ćemo pregurati sve, da ima nade... Na kraju se i ispostavilo da je sve bilo u redu - otkriva Saša kako su pregrmeli izazovan period.

Iako je sada sve dobro, Nikolina, ipak, ima jednu zamerku na Sašu - a to je način na koji izražava svoje emocije.

- Kada su izlivi emocija u pitanju, Nikolina uvek govori za mene da sam drvo. Ja prosto nemam te neke silne izlive emocija. Nisam takav. Ona mi stalno govori da želi da se promenim po tom pitanju, pa evo javno ću da joj obećam: “Ljubavi, daću sve od sebe!” - završava Kapor.

Hellomagazine.rs Anotnio Ahel/ATa/Instagram

Pročitajte još