Nina Radulović: Kada ti je glava u oblacima, ostani čvrsto na zemlji

Nina Radulović: Kada ti je glava u oblacima, ostani čvrsto na zemlji

Autor: | 26/04/2017

0


Od kako je lepa voditeljka započela vezu sa mladim teniserom Filipom Krajinovićem javnost budno prati svaki njihov korak, i u svakom gestu traži dokaz da je njihova ljubav na čvrstim temeljima.

Vest da je Nina odlučila da se iseli iz stana na Senjaku u kom je živela sa bivšim suprugom Branislavom Lečićem, je znak da je ova veza sve jača i ozbiljnija jer izvori bliski voditeljki tvrde da je jedan od razloga selidbe i taj to što će u novom stanu Filip moći da je posećuje.

A post shared by Nina Lecic (@nina_lecic) on Apr 11, 2017 at 11:09am PDT

- Sigurna je da će joj selidba olakšati život, a i u novi stan će moći da dovodi dečka Filipa Krajinovića. Mladi teniser nikada nije ušao u stan na Dedinju jer je Leka to zabranio. Da li će se Leka tamo vratiti, ili će taj stan iznajmiti ili čak i prodati, nije mi poznato. O tome nismo razgovarale - otkrio je izvor za Kurir.

Posle velike odluke koju je donela, voditeljka je odlučila da se malo opusti i otputuje, pa je svoje fanove obradovala fotografijom iz aviona.

Da li Nina Radulović ima “pogrešnog” dečka, Filip neće da se ženi?

A post shared by Nina Lecic (@nina_lecic) on Apr 25, 2017 at 11:23pm PDT

Ipak, mnogi su primetili Ninin komentar -Kada ti je glava u oblacima, ostani čvrsto na zemlji,  i smatraju da na ovaj način želi svima da stavi do znanja koliko je srećna i zaljubljena.

Hellomagazin.rs Mirko Tabasevic/ Instagram
Tagovi: Nina Lečić