Tamara Krcunović: Impulsivnost me je dosta koštala, učim da je kontrolišem

Tamara Krcunović: Impulsivnost me je dosta koštala, učim da je kontrolišem

Autor: | 25/05/2017

0


Tamaru Krcunović, publika je gledala u “Vojnoj akademiji” kao opasnu i pametnu damu iz vojne obaveštajne službe, a ona nam kaže da bi volela da zaigra i u nekom akcionom filmu.

- Ja i jesam vojnik! Disciplinovana sam jako, vrlo odgovorna, a da li sam neviđeno hrabra osoba, to zavisi od situacije. Radila sam kampanju “Budi profesionalac” za žene koje žele da se upišu na Vojnu akademiju. Tada sam prošla dve nedelje neverovatnih priprema, skakala sam sa stena... i meni je to bio neviđeni izazov, od tada znam da bih volela da glumim u akcionim filmovima, uzbuđuje me to... - priča nam Tamara i dodaje da joj se lik inspektorke Vere Antić iz “Akademije”, koja je veoma ozbiljna, ali i uvek stroga i pravična, veoma dopao.

Tamara Krcunović: Da se ja pitam, još bismo bili u vremenu telegrama


- Iskreno, privatno sam daleko od opasne osobe. Taj lik je dosta suprotan od mene, to je ozbiljna, proračlunata i ambiciozna žena koja kalkuliše sve u životu. Nije impulsivna, a kod mene je sve suprotno. Prvo se izletim pa kažem da nije trebalo nešto da uradim. Dosta me je koštalo u životu, ali učim da impulse stavim pod kontrolu i da razmislim i onda nešto kažem. Da nešto sazri u meni.


O tome kako muškarci reaguju na njenu impulsivnost kaže:

- To treba njih da pitate, a nema ih mnogo... Drugari mi nekada zamere, ali su srećni što poslednjih par godina to kontrolišem. Zadovoljna sam kako sazrevam - kaže glumica.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Bosko Karanovic/Instagram

Pročitajte još