Ceca Ražnatović: Ne kuvam, ali smatram da sam odlična domaćica

Ceca Ražnatović: Ne kuvam, ali smatram da sam odlična domaćica

Autor: | 01/06/2017

0

Ekskluzivno za magazin Hello! najveća muzička zvezda sa ovih prostora otkriva da li više veruje razumu ili srcu i u kojim godinama život zaista počinje

Često ističete da od muškarca tražite samo ljubav i lojalnost. Zar ste imuni na novac i moć?

- To je slučaj kod žena koje nisu pronašle sebe, koje nemaju ni identitet ni zanimanje, pa pokušavaju prečicom da stignu do uspeha. Ja sam potpuno ostvarena, zadovoljna sam svojim poslom i primanjima, tako da mi sufinansijer nije potreban. Nisam od žena koje kod muškarca može da privuče sve osim njega.

Šer je jednom prilikom ispričala kako joj je majka na vrhuncu popularnosti rekla: „Sine, treba da se smiriš i udaš za nekog bogatog muškarca“, na šta joj je ona odgovorila: „Mama, ne treba mi bogat muškarac. Ja sam taj muškarac“.

- Apsolutno podržavam tu izjavu. No, za razliku od Šer, koja je prebogata, ja moram da ubijem muškarca u sebi. Šalim se, naravno. Dešava se da samostalne žene budu loše shvaćene. Navikle su da se bore i krče sebi put, zadovoljne su rezultatima koje same postižu. Ali, ja od muškarca nikad nisam očekivala ništa osim ljubavi. Niti mi treba.

Ceca Ražnatović otkriva kako je “Kukavica” postala evergrin: Kada sam čula reči: “Zagrli me”, imala sam fenomenalan osećaj

“Sve grozote koje sam doživela priredili su mi muškarci“, rekli ste nedavno. U vašem slučaju, dakle, ne važi izreka „žena je ženi vuk“?

- To se nije odnosilo na ljubav, već generalno na život. No, takvi ljudi su muškarci samo po fizičkom izgledu. Po svemu ostalom su slabići.

Kažete da ste zvezda samo na sceni, dok ste van nje sasvim obična žena kao svaka druga. Mora se priznati da vas je teško zamisliti kako kuvate ili odlazite u supermarket.

Ceca Ražnatović ponesena reakcijom publike u masu bacila svoje minđuše (video)

- Ne idem u kupovinu, ne kuvam i nikada se nisam hvalila kulinarskim sposobnostima. S druge strane, smatram da sam odlična domaćica, i ko god je ušao u moju kuću reći će vam da je bio dočekan na pravi način.

„Život počinje u četrdesetoj“, hrabrila je svojevremeno Šeron Stoun žene da se raduju i veruju u sreću uprkos krštenici. Zašto su dame u vašim godinama posebne?

- Sve godine imaju svoju svrhu, smisao i težinu. I dvadesete, i tridesete, i četrdesete. U mom slučaju sve su bile zaista sjajne. Možda sam sada u prednosti jer sam stekla ogromno životno iskustvo.

Četrdesete su vam donele opuštenost, ali, sasvim sigurno, i poneku boru. Kako proces starenja utiče na vas?

- To je sasvim prirodan proces, na koji utiču način života, genetika, nega, stanje duha. Uzmimo za primer Dženifer Lopez, koja ima četrdeset sedam godina, a ja joj ne bih dala više od trideset. Ponašanje i izgled otkrivaju da li ste postigli ravnotežu u životu, koliko ste stabilni i kako se zaista osećate.

S druge strane, neke žene postaju lepše i zavodljivije u četrdesetim jer su svesne sebe. Postoje li neki kompleksi iz mladosti koje ste s godinama „izlečili“?

- Suočavamo se sa sobom kroz život i sazrevanje, spoznajemo ko smo zapravo. Prihvatila sam sebe onakvu kakva sam i nikada nisam imala problem sa kompleksima.

Šta zamerate dvadesetogodišnjoj Ceci?

- Mladima apsolutno ništa ne zameram. Ta luda hrabrost, nepromišljenost, radost, želja, sve je drugačije kad je čovek mlad. Sve se oprašta i za sve vam gledaju kroz prste, osim ako ne radite nešto čime biste ugrozili zdravlje. Uz te godine se podrazumevaju neke luckaste stvari, koje možda ne priliče starijim osobama. Greške se valjda i događaju da bismo se popravili.

Nikola Golubović Dušan Petrović/Arhiva Hello