Kako bi izgledao susret Danice Maksimović i Ognjena Amidžića na nudističkoj plaži? (video)

Kako bi izgledao susret Danice Maksimović i Ognjena Amidžića na nudističkoj plaži? (video)

Autor: | 07/06/2017

0

U popularnoj emisiji koju vodi Ognjen Amidžić, između ostalih gostovala je i Danica Maksimović, naša proslavljena glumica.

U jednom momentu se povela tema letovanja, a Danica je iznenadila Ognjena kada je objasnila gde bi želele da se nađe ovoga leta.

Naime, kada je Ognjen Amidžić rekao da telefonske linije nisu radile i da će letovanje rastaliti gosti u emisiji, Danica se ubacila komentarom:

– Evo ja ću prva da pitam… Neka dobra “nudi” plaža, pošto ne idem više na Adu Bojanu – obratila se Danica Ognjenu. Podsetimo, Danica je prošlog leta uslikana potpuno naga na crnogorskoj Adi Bojani, što je i razlog iz kog je sada navela da tamo više neće ići.

– A voliš nudističke plaže? Nisam znao – rekao je Ognjen.

– Ja samo nudističke plaže, samo nudizam! – odgovorila je Danica dok je Ognjen prokomentarisao kako nikada ne bi mogao da bude nudista. Danica mu je odgovorila da tako misli zato što nije probao, a onda ju je Amidžić upitao hit pitanje!

– Sad, mi se sretnemo na nudističkoj plaži…gde se mi gledamo? Ne zezam se – upitao je voditelj, a odgovor Danice Maksimović naterao ga je da se zacrveni kao nikada!

Pogledajte:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva