Sin Ane Bekute: Nikada nisam zamerio majci što me je ostavila u domu

Sin Ane Bekute: Nikada nisam zamerio majci što me je ostavila u domu

Autor: | 15/06/2017

0


Igor Polić, sin Ane Bekute koga je pevačica rodila 1976. kao tinejdžerka, sa samo 17 godina kaže da nikada majci nije zamerio što ga je kao bebu ostavila nekoliko meseci u domu za nezbrinutu decu.

Posle toliko decenija ćutanja o velikoj porodičnoj drami kroz koju je prošla njegova danas popularna mama Igor je odlučio da progovori na originalan način.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/ana-bekuta-o-teskom-detinjstvu-pomisljala-sam-da-se-spakujem-i-pobegnem/

Prvo je na svom profilu na Instagramu postavio fotografiju iz 1978. godine na kojoj su on kao beba i njegova majka Ana, tada još uvek Nadežda Polić. Pored Bekute stoje njena majka Milica i sestra Milina, dok se mali Igor smestio u krilo druge tetke Dobrile. Tu je i Anin otac Branko. Ova porodična fotografija ispred kuće u Pribojskoj Banji nastala je nekoliko meseci nakon što je Ana vratila svog sina iz doma.

A post shared by Igor (@igor.polic) on May 27, 2017 at 6:10am PDT


To mi je veoma draga uspomena. Fotografija jeste stara, malo je i uništena, ali meni je veoma draga. Nastala je nekoliko meseci posle doma, potvrdio je Anin sin.

-Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikad nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam oduvek na taj period gledao najnormalnije. Taman posla da majci zameram što je morala da me da u dom. Nikada joj nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav zakon bio tada, kaže Igor, koji nije u kontaktu sa svojim ocem.

-Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo, otkrio je Igor Polić.

Ana Bekuta nikada nije krila da je svog jedinca sa samo osam meseci morala da ostavi u domu

-Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih. Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obeležio, rekla je Bekuta.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Miša Obradović/Ataimages
Tagovi: ana bekuta