Sloboda Mićalović slavi 36. rođendan: Od "voditeljke" do zvezde na crvenom tepihu

Sloboda Mićalović slavi 36. rođendan: Od "voditeljke" do zvezde na crvenom tepihu

Autor: | 21/08/2017

0

Lepa glumica Sloboda Mićalović, koja je karijeru počela kao "voditeljka", danas slavi 36. rođendan. Rođena je u Leskovcu 1981. godine. Kao i svaka klinka "u ono vreme" volela je emisije Branka Kockice, ali za razliku od drugih, dobila i priliku da s njim uradi intervju.

Kada je imala sedam godina, u leskovačkom Domu vojske je gostovao Branko Milićević Kockica, a Sloboda je, zahvaljujući porodičnom prijatelju koji je radio na lokalnom radiju, dobila priliku da ga intervjuiše. Pohvalio ju je da je odlična voditeljka!

Deset godina kasnije, Sloboda je rešila da krene očevim stopama i postane glumica. 1999. godine je krenula za Beograd kako bi okušala sreću na Fakultetu dramskih umetnosti. Pratio ju je upravo otac Dragan, koji se do poslednjeg trenutka protivio odluci da postane glumica.

Tri godine kasnije, eto Slobode u Šotrinoj "Zoni Zamfirovoj".

 

I ona i Katarina Radivojević su konkurisale za ulogu Zone Zamfirove, ali, Katarina je “pobedila”. Ipak, reditelj je želeo i Slobodu u filmu, pa je dobila ulogu Vaske.

 

Godine su prolazile, a Slobodu smo gledali na malim ekranima – bila je Jelena u "Mješovitom braku", Anđelka u "Ranjenom orlu", Sofija u "Čizmašima"… a onda je dobila poziv Emira Kusturice i zaigrala Milenu pored prelepe Monike Beluči u filmu "Na mlečnom putu".

 

Slobodu ćemo krajem godine gledati i u seriji Nemanjići, u kojoj igra sa suprugom Vojinom Ćetkovićem, s kojim ima ćerke bliznakinje.

 

Slobodi želimo sve najlepše za rođendan, vama da uživate u njenim ulogama!

hellomagazin.rs Mirko Tabašević