Neočekivan zaplet u "Ubicama mog oca" iznenadiće mnoge koji obožavaju Vuka Kostića

Neočekivan zaplet u "Ubicama mog oca" iznenadiće mnoge koji obožavaju Vuka Kostića

Autor: | 23/08/2017

0

Prva sezona serije "Ubice mog oca" em je ostavila otvoreno pitanje ubice oca lika koji tumači Vuk Kostić, em je zbunila sve njegovom svakako konfuznom emotivnom situacijom, jer je glavni lik ostao rastrzan između ljubavi prema Nini Janković i obaveza prema trudnoj Katarini Radivojević.

Pored rešavanja ubistava i novih afera, publika će od jeseni u nastavku serije ispratiti i kako će Marija, koju igra Katarina Radivojević, izgovoriti sudbonosno „da“ inspektoru Jakovljeviću, čiji lik tumači Vuk Kostić.

Inspektor Jakovljević u prvoj sezoni pokazao se, iako hrabar za posao, kao veoma emotivno nestabilan za veze. Sa koleginicom, forenzičarkom Jelenom, koju igra Nina Janković, započeo je romansu, ali pre toga nije raščistio sa emocijama prema sudiji Mariji. Marija ostaje trudna i u drugoj sezoni serije će doći do svadbe piše Blic.

- Pored rešavanja ubistava, mnoge zanima šta će se dešavati sa ljubavnim trouglom u seriji “Ubice mog oca”. Publika je u ovom slučaju podeljena, jedni navijaju za Jelenu, a drugi za Mariju, ali je inspektor Jovanović i dalje u nedoumici. Kako je Marija u drugom stanju, on će se pod određenim uticajima odlučiti za nju. Njih dvoje će se venčati u novoj sezoni, ali je to sve što mogu da vam kažem. Kako će se dalje odvijati situacija videćete od jeseni. Isto tako imaćete priliku i da vidite šta će se sa Jelenom dešavati, koja je na kraju ove sezone ranjena - kaže izvor koji je blizak produkciji ove serije.

Naša saznanja da će biti svadbe donekle je potvrdila i Katarina Radivojević.

- Što se moje uloge tiče, mogu da kažem da se neće ništa promeniti, uglavnom sve ostaje isto. Ne smem mnogo detalja da otkrijem da bih zaintrigirala gledaoce, ali imaćete priliku da vidite kojim tokom će ići moja trudnoća. Nastaviću da se borim za svog muškarca i nadamo se da ćemo se venačati na kraju. Ne znam da li će to venčanje u seriji biti tajno da niko od aktera ne zna ili će biti javno, uostalom, to pitanje morate da postavite scenaristkinji - tajnovita je bila Katarina Radivojević koja upravo ovih dana snima zajedničke scene sa glavnim protagonistom Vukom Kostićem.

Snimanja se održavaju na nekoliko lokacija u Beogradu, a trošna zgrada na Dorćolu idealna je za razna ispitivanja i dogovore koje će Marija i inspektor Jakovljević obavljati već na samom početku serije.

Podsetimo, devojka Aleksandra Jakovljevića, forenzičarka Jelena je u poslednjoj epizodi ranjena, a kako je “Blic” već pisao, i inspektora će raniti crnogorska mafija. Ko je sve upleten u kriminalna dešavanja i zašto oni koji su u prvoj sezoni bili u samom vrhu lestvice podzemlja više neće biti glavni, publika će od jeseni videti u novoj sezoni koja će se prikazivati na TV ekranima.

Iako svi očekuju da u novim epizodama saznaju da li je Natalija, koju tumači Nataša Ninković, ubica, to će se otkriti tek u trećoj sezoni.

- Naravno da postoji mogućnost da Natalija koju tumači Nataša Ninković nije ubica. Cela treća sezona će biti o tome, i jedan deo druge je posvećen tome, ali u trećoj će doći do zanimljivih obrta - rekao je nedavno za Blic” reditelj serije Predrag Antonijević.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Boško Karanović/instagram/hello/arhiva