Vuk Kostić poručio: Svi koji su sumnjali u naš uspeh obične su izdajice!

Vuk Kostić poručio: Svi koji su sumnjali u naš uspeh obične su izdajice!

Autor: | 29/11/2016

0

Vuk Kostić, glavni glumac u seriji „Ubice mog oca“, igra inspektora Aleksandra koga polovinom serije svi pritiskaju da pronađe ubicu i koji je rastrzan na dva fronta: muči ga potreba da dođe do istine o ubici devojke Milice, ali i da odagna misteriju kako je njegov otac poginuo.

- Super je biti inspektor, pa bar ispred kamera. Nije loše, stvarno! Lepo smo se zabavljali na snimanju, a i drago mi je što je serija toliko popularna. Ovo je veliki uspeh za nas, ali i za RTS. Svaka čast Nataši Drakulić i Predragu Antonijeviću na sjajnom scenariju koji su napisali - kaže Vuk koji otkriva da se za ulogu nije mnogo pripremao, već da je ona samo „legla“.

Vuk i Jelisaveta na setu

- Imam mnogo drugara policajaca pa sam od njih dosta saznao i naučio - objasnio je Kostić za „Blic“.

Vuk Kostić se pripremao za ulogu uz Jelisavetinog tatu

Velika gledanost i neočekivani uspeh serije „Ubice mog oca“ doveli su do toga da se šuška o nastavku. Vuk Kostić o tome kaže:

- Ne znam ništa o tome, ali nisam iznenađen. Ja još uživam u ovom trenutku, i pošto često nisam tu, kada dođem, premotam epizode pa ih gledam polako. Nisam nimalo iznenađen uspehom serije, ušao sam u nju opušten jer sam znao da će biti hit zbog vrhunskog scenarija. Oni što su sumnjali obične su izdajice. Naravno da ću prihvatiti da učestvujem u nastavku - rekao je Kostić i dodao još detalja vezanih za prvu glavnu ulogu.

- Uživam što je serija lepo primljena, a znao sam da će tako biti još dok smo snimali. Nisam iznenađen jer su scenario vrhunski napisali Nataša Drakulić i Predrag Antonijević Gaga - kaže on, a o tome da li bi se posle ovakvog uspeha serije sam upustio u produkciju sličnog projekta, priča:

Anja Alač u seriji “Ubice mog oca”: Vuk Kostić je bio odličan partner (video)

- Za to je potrebno mnogo novca, kao i to da jedna televizija stane iza svega toga. Možda ako jednog dana budem imao vremena. Za sada hoću da, ovako gospodski, naučim tekst i odem da profesionalno uradim posao, da odglumim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva/instagram

Najnovije vesti