Preokret u seriji Ubice mog oca: Anica Dobra zavodi Vuka Kostića!

Preokret u seriji Ubice mog oca: Anica Dobra zavodi Vuka Kostića!

Autor: | 23/03/2017

0

Snimanje hit serije „Ubice mog oca“ startuje već za nekoliko meseci, a zvezda druge sezone biće Anica Dobra.

Glumica koja godinama ima uspešnu karijeru u Nemačkoj tumači lik forenzičarke, koja će doći kao zamena za ranjenu koleginicu, a možda i preoteti srce zgodnog inspektora Aleksandra, koga igra Vuk Kostić, od lepe Jelene, odnosno Nine Janković, piše Kurir.

- Anica je bez razmišljanja prihvatila da igra u seriji. Veoma joj se dopala prva sezona i nije bilo potrebe ubeđivati je. Ona je ranije sarađivala s rediteljem i Vukom Kostićem na filmu „Ljubav i drugi zločini“ Stefana Arsenijevića. Bili su i direktni partneri i ljubavnici. Nastavili su da se druže i nakon te saradnje - objašnjava sagovornik Kurira iz produkcije.

Anica Dobra: Ništa u životu nije toliko tragično da ne može da bude smešno

 

Anica će zameniti Ninu na poslu forenzičarke i pomoći inspektoru Vuku da otkrije ubice u novih nekoliko zločina, koje ćemo pratiti.

- Koleginice i, možda, buduće suparnice Dobra i Jankovićeva sarađivale su ranije na hit predstavi „Hipnoza jedne ljubavi“. U komadu Duška Kovačevića igraju majku i ćerku. Za novu sezonu „Ubica mog oca“ biće angažovana i glumica koja će igrati majku forenzičarke Jelene - zaključuje priču sagovornik za pomenuti list.

Nina Janković sa suprugom u avanturi: Mi uživamo zajedno, još smo zaljubljeni jedno u drugo

 

Kako bi proverili, pozvali su reditelja serije „Ubice mog oca“ Predraga Gagu Antonijevića.
- Anica će igrati intrigantnu osobu i novu forenzičarku. Ne mogu ništa više od toga da vam otkrijem - rekao je Antonijević za Kurir.

Vuk Kostić: Jelisaveta i ja smo prijatelji, toliko vremena smo proveli zajedno

 

Gaga i Anica sarađivali su pre 28 godina na seriji „Balkan ekspres 2“. Glumica se retko pojavljivala u domaćim serijama, a poslednju ulogu je ostvarila u rimejku „Otvorenih vrata“. U igranom programu velike uloge je ostvarila u Nemačkoj, što joj je obezbedilo status zvezde.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još