Kenza i Aleksandar Subosić: Najpopularnija švedska blogerka ljubav svog života pronašla u zgodnom Nikšićanu

Kenza i Aleksandar Subosić: Najpopularnija švedska blogerka ljubav svog života pronašla u zgodnom Nikšićanu

Autor: | 23/08/2017

0

Da nisu samo žene sa ovih prostora fatalne za strance, već da i muškarci osvajaju srca poznatih i uspešnih lepotica sa drugih meridijana, pokazuje ljubavna priča najpopularnije švedske modne blogerke marokanskog porekla Kenze Zuiten, koja se nedavno udala za crnogorskog karatistu srpskog porekla Aleksandra Subosića. Sudbonosni susret desio se pre sedam godina na modnom događaju u Stokholmu i bio je dovoljan samo jedan pogled da lepa dvadesetšestogodišnjakinja shvati da pred njom stoji muškarac njenog života.

- On je jedna od najboljih i najpažljivijih osoba koju sam ikada upoznala. Odmah sam znala da je Aleksandar onaj pravi. Zaljubila sam se u njega na prvi pogled - opisuje popularna Šveđanka čime je markantni Balkanac osvojio njeno srce.

Odlučili su da dugogodišnju skladnu vezu ovog leta krunišu brakom. Venčanje je održano u bajkovitom ambijentu zdanja s početka 19. veka, nedaleko od glavnog grada Švedske u kojem su se upoznali i u kojem zajedno žive nekoliko godina. Neposredno posle venčanja mladenci su preko društvenih mreža otkrili detalje proslave i oduševili brojne pratioce. Prvi se oglasio veseli mladoženja i pokazao kako mu je pošlo za rukom da u odmerenom švedskom ambijentu i sofisticiranoj atmosferi istorijskog zdanja podesi autentičan balkanski štimung. Naime, kada se u sali začuo “Đurđevdan”, nastao je pravi delirijum, a zvanice su uglas pevale tekst pesme koja za Aleksandra očigledno ima snažnu sentimentalnu vrednost. Ubrzo je plesni podijum zaiskrio od “Varnica” Željka Joksimovića, uz koje se pokrenuo i čuveni “vozić”. Mladoženja je u objavi tog videa otkrio da jedino kum nije ustao da igra uz ovu pesmu jer je u toku bila večera, koju su zbog uzavrele atmosfere i ostali gosti preskočili ili makar odložili.

U tekstu koji je narednog dana na svom blogu “Kenzas” podelila sa pratiocima gospođa Subosić otkrila je kako se oseća posle venčanja i suprugu uputila izjavu ljubavi na srpskom:

-Ljubav i radost koju smo osetili tog dana, ne samo među nama već i među našim najdražim, nešto je najlepše što sam do sada doživela. Presrećni smo i zahvalni što imamo takve ljude uz nas. A on... Moj suprug. Mislila sam da je to nemoguće, ali moja ljubav prema njemu na dan našeg venčanja dosegla je potpuno novi nivo. Aleksandre, volim te. Oduvek, sada i zauvek. Hvala što mi dozvoljavaš da budem tvoja.-

Svoje utiske gospodin Subosić izneo je kratko i jasno.

-Ovo je najbolji dan u mom životu - venčao sam se sa mojom Kenzas, poručio je svojim pratiocima i objavio zajedničku fotogafiju.

Zgodna mlada na „Instagramu“ ima skoro dva miliona pratilaca. Vlasnica je i kreativna direktorka modnog brenda “Ivy Revel”, a glavni poslovni partner joj je suprug. Svake godine par posećuje Crnu Goru, Aleksandrov rodni grad Nikšić, u kojem žive njegovi roditelji, kao i primorje, a omiljena destinacija im je Budva. Tokom jednog putovanja posetili su i Srbiju, koja se Šveđanki veoma dopala.

- Bila sam u Beogradu sa Aleksom i moram da priznam da je grad prelep. Nažalost, nismo se dugo zadržavali, jer je povod bilo „Svetsko prvenstvo“ u karateu, ali i to je bilo dovoljno da osetim energiju grada.

Posle venčanja usledio je medeni mesec, koji su osmislili kao dinamično putovanje bez konkretnog plana. Odlučili su da putuju kolima, bez hotelskih rezervacija, i da se odmaraju isključivo u mestu u kojem ih zatekne umor. Nakon Nemačke i Holandije “usidrili” su se u Parizu, uživajući u njihovom omiljenom kafiću sa pogledom na Ajfelov toranj, u kojem su razmišljali o narednim destinacijama. Kako Kenza u svom blogu otkriva svaki njihov korak, uz kratak predah u gurmanskim oazama, u planu im je i obilazak predivnih zamaka na zapadu Francuske. Tako će uz hedonističku, raskalašnu notu, medeni mesec ipak imati i onu očekivanu, romantičnu.

 

 

Deana Đukić Fabijan Vester