Dajana Paunović i Sonja Vuksanović u provodu: Mi uopšte ne pričamo o bivšim muževima, to je iza nas

Dajana Paunović i Sonja Vuksanović u provodu: Mi uopšte ne pričamo o bivšim muževima, to je iza nas

Autor: | 27/08/2017

0

Bivša supruga Aleksandra Vuksanovića, Sonja izgleda da uopšte ne žali što će se posle devet godina braka razvesti od Lukasa, te tako svaki slobodan trenutak koristi da uživa u društvu prijateljica, a kako je nedavno uslikana u noćnom izlasku s drugaricama Marinom Visković i Dajanom Paunović, sve je zanimalo šta se dešavalo te večeri.

Voditeljka i bivša supruga Žike Jakšića ispričala je kako je proticalo žensko veče, kao i to da li su dve sveže razvedene dame pričale o bivšim muževima.

A post shared by Sonja Vu (@sonjavu) on Aug 21, 2017 at 1:44pm PDT

- Iskrena da budem, mi uopšte ne pričamo o bivšim muževima, to je nekako iza nas. Pričamo o budućnosti i o tome šta će biti u narednom periodu. Bavimo se decom i nekim lepim stvarima i temama, sve što je manje lepo ostavljamo iza nas. Smatram da to ne treba dirati ni čačkati, pa čak ni posvećivati vreme tome - rekla je za Blic Dajana koja se pre nekoliko meseci razvela od producenta Žike Jakšića, sa kojim je bila šest godina u braku.

- Zbog godišnjih odmora nismo se videli neko vreme, tako da je bilo pregršt tema u tom trenutku o kojima smo imali da pričamo, naravno u tim temama nisu bili muškarci. To su bile uglavnom klasične ženske teme, kao na primer o modi. O čemu bi žene pričale nego o tome - rekla je Dajana.

Sa druge strane, Sonja Vuksanović svaki put kad izađe u noćni provod pratioce na društvenim mrežama počasti ljubavnim stihom, kao da ima želju da javnosti pokaže da uopšte ne pati za drugim propalim brakom.

A post shared by Sonja Vu (@sonjavu) on Jul 31, 2017 at 2:07pm PDT

- Ja sam ti takva suđena - napisala je ispod fotografije koju je okačila na instagramu, a stihovi su iz čuvene pesme Zdravka Čolića "Ti možeš sve, al jedno ne".

A post shared by Sonja Vu (@sonjavu) on Aug 25, 2017 at 3:50pm PDT

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/Instagram