Slavljenica Marija Kilibarda: Šta je poželela za svoj 37. rođendan

Slavljenica Marija Kilibarda: Šta je poželela za svoj 37. rođendan

Autor: | 30/08/2017

0

Zaštitno lice televizije "Prva" i rođendan je provela radno! Jedna od naših najpopularnijih voditeljki kaže da je rođendanske svećice oduvala u društvu kolega i dragih ljudi.

Marija je rođendan dočekala snimajući reklamu za televiziju za koju radi, a već ujutru bila na treningu. Taj dan rođendanske čestitke primala je u pauzama emisije "150 minuta", koju vodi, nekon čega je sa društvom otišla u jedan prestonički retoran i slavila do zore.

A post shared by marija radmanovic (@kilimara) on Aug 29, 2017 at 6:56am PDT

- Proslavljam rođendan radno, evo i vama se javljam iz emisije koju radim uživo, pa grabim priliku dok su reklame. Pošto svaki dan vodim "Letnjih 150 minuta", slavlje će se odužiti na celu nedelju - kaže Marija, a na pitanje koji joj je najdraži poklon koji je dobila, otkriva:

- Zvučaće izlizano, ali uvek i zauvek je najvažnije od koga je poklon. Ono što obožavam je zapravo sam čin darivanja i osećaj da je neko mislio na tebe i namenio ti nešto. Ja svake godine sama sebi kupim neku sitnicu i pretrpam stan cvećem - priznaje atraktivna voditeljka.

A post shared by marija radmanovic (@kilimara) on Aug 28, 2017 at 6:06am PDT


Budući da su joj bliski saradnici pripremili rođendansko iznenađenje tako što su joj u studio doveli pevača Dženana Lončarevića da joj otpeva omiljene pesme, Radmanovićeva je veselo počela višednevno slavlje.

- Bilo je nekoliko iznenađenja. Moji bliski ljudi su uvek kretivni i puni iznenađenja, tako da se uvek radujem - kaže za "Blic".

Poznata kao veliki ljubitelj putovanja Marija je i za ovaj rođendan uz svećice poželela da u ovoj godini poseti neke nove destinacije:

A post shared by marija radmanovic (@kilimara) on Aug 19, 2017 at 8:21am PDT

- Znate da ja obožavam da putujem i istinska želja mi je da posetim Gvatemalu.

Na našu konstataciju da su Device vrlo emotivne, ali da to ne pokazuju, voditeljka kaže.

- Pokazujem ih i te kako. Izgovaram, a bogami i pokazujem. Život je prekratak da bismo bili sebični u deljenju ljubavi ako je već nosimo u srcu - završava Marija.

Hellomagazin.rs Mirko Tabasevic