Adriana Čortan: Ne znam da li ću se prvo venčati ali svakako želim da postanem majka

Adriana Čortan: Ne znam da li ću se prvo venčati ali svakako želim da postanem majka

Autor: | 02/09/2017

0

Utorkom i subotom Adriana Čortan je voditelj i urednik emisije  "Beograde, dobro jutro" na "Studiju B“. Diplomirana menadžerka umetničke produkcije, volela je ovu beogradsku televiziju i pre nego što je nedavno postala deo tima. A nikada joj nije bilo teško ni da ustane rano, pa sada, kada budilnik zvoni u pet ujutro, s radošću kreće u novi dan.

A post shared by Adriana Cortan (@adrianacortan) on Aug 28, 2017 at 10:05am PDT

– Ne bih se baš budila u pet, ali svakako nisam od onih koji spavaju do podneva. Naravno, „Jutarnji program“ nužno mi je doneo i promenu dnevnog ritma. Program uživo ima svoje prednosti i mane. Nema montaže, veliki je tim u proizvodnji i realizaciji. A uvek postoje i iznenadne situacije, na primer ne dođe gost, pukne link ili telefonske linije, pa ostanete bez uključenja. Zbog takvih situacija, koje umeju da budu vrlo stresne, savladala sam dobru pripremljenost, program u rezervi i staloženost da nesmetano nastavite s radom – kaže Adriana.

Adriana Čortan o bivšem dečku: Sa Željkom nisam u kontaktu

U TV vode kročila je iz sveta mode. Manekenstvom se bavila od 17. godine. Bila je jedno od zaštitnih lica modnog studija „Klik“ i model na Beogradskim nedeljama mode.A lepo lice je prednost, mada može da bude i prepreka na profesionalnom putu. driana veruje da svako ima svoj put, talente i afinitete.

– Verujem da slučajnosti u tom smislu ne postoje, nisam slučajno tu gde jesam.

A post shared by Adriana Cortan (@adrianacortan) on Jul 11, 2017 at 12:53pm PDT

Nikada nisam došla na audiciju, bila sam pozvana jer se otvorilo mesto za voditeljku u tom trenutku. Dobila sam priliku, a sve drugo je veliki i stalan rad, učenje i trud.

Ni u modnom biznisu nikad ne uzima stvari zdravo za gotovo, konstantno radi na sebi i postavlja nove ciljeve. Drži se izreke „Prvo skoči, pa reci hop“ kad je reč o oslovnim

– Detinjstvo pamtim po bezbrižnosti. Odrasla sam u Zemunu, pa su mi prve asocijacije na te dane Zemunski kej i dvorište blizu osmoletke „Svetozar Miletić“. Tu sam se igrala s drugarima. Rado se sećam i svog vrtića u kom sam stekla prvu najbolju prvu drugaricu Ivanu i jednu simpatiju – smeje se Adriana.

A post shared by Adriana Cortan (@adrianacortan) on Aug 28, 2017 at 2:50am PDT


Kad smo već simpatija, naša sagovornica ne krije da je srećna i ispunjena uz jednog Nemanju koji radi u auto-industriji. Ne zna da li joj se s njim desila ljubav na prvi ili rugi pogled, ali priznaje da je hemija čudo.

– Ne znam ni da li ću se prvo venčati ,pa postati majka ili će biti obrnut redosled. Svakako želim da se ostvarim kao majka.

Njen ljubavni život se danas prati, baš kao što je verno bila ispraćena njena veza sa Željkom Joksimovićem, pre nekoliko godina. Ta ljubav je sada iza nje, svako od bivših partnera je krenuo na svoju stranu, a veza sa Nemanjom je u njenom životu promenila dosta stvari.

 

Hellomagazin.rs M.Tabašević/B.Karanović/A.Damnjanović/Hello/Arhiva/ Instagram/Adriana Cortan
Tagovi: adriana čortan

Pročitajte još

Najnovije vesti