Novak Đoković se veselio rođenju ćerke uz posebnu pesmu

Novak Đoković se veselio rođenju ćerke uz posebnu pesmu

Autor: | 05/09/2017

0

Jelena Đoković na svet je pre dva dana donela drugo dete, ćerkicu Taru, koja je već sad mezimica porodice Đoković. Tata Novak bio je uz suprugu i tokom porođaja, a Jelena je, kao i prošlog puta kada je rodila Stefana, odlučila da se porodi u privatnoj bolnici u Monaku, gde porođaj košta 5.000 evra, a svaki naredni dan 1.000 evra.

Novak se nije odvajao od boksa u kojem je smeštena njegova naslednica i sve vreme ju je fotografisao. Kako je malo-malo želeo da je uzme u naručje, svi su ubeđeni da je na dobrom putu da je razmazi. Što se tiče imena, Novak i Jelena su ubrzo nakon saznanja da će dobiti devojčicu odlučili da se ona zove Tara. Ovo je kratko srpsko ime, a koje joj neće predstavljati problem gde god u svetu da odluči da živi, jer je lako čitljivo na svim jezicima – objašnjava izvor.

Novak Đoković nije štedeo novca za svoju suprugu, a veče nakon toga organizovao je proslavu u svom domu, u kojem je okupio kumove i najbliže prijatelje.

- Novak je zajedno sa prijateljima slavio do jutra, a društvo je naručivalo pesme sve vreme. U jednom momentu Đoković je naručio poznatu srpsku pesmu "Zlatibore pitaj Taru" i svima je bilo jasno da ju je posvetio ćerkici koja je ugledala svetlost dana - kaže za "Blic" izvor blizak porodici Đoković.

Za to vreme, Novakov otac Srđan Đoković veselio se u restoranu u vlasništvu porodice Đoković u Beogradu. Srđan je okupio nekoliko prijatelja i organizovao večeru u čast unuci Tari. Odmah nakon večere, ujutru se uputio u Monako, kako bi bio uz Noleta i Jelenu u najsrećnijem trenutku.

- Srđan je stigao u Monako u ranim jutarnjim časovima i otišao u bolnicu kako bi video snajku, a potom čitav dan proveo sa Noletom, kao i sa suprugom Dijanom - kaže dalje izvor pomenutog lista.

Tokom čitavog dana u dom porodice Đoković u Monaku je stizalo cveće, kao i pokloni za Taru, koje su slali Novakovi i Jelenini dugogodišnji prijatelji iz kneževine na jugu Francuske.

- Jelena danima prima pozdrave i čestitke iz čitavog sveta u gradovima u kojima žive prijatelji koje je Nole stekao tokom dugogodišnje karijere - završava izvor.

Nole i Jelena su za mezimicu specijalno opremili veliku sobu u kojoj se trenutno nalaze roze krevet i igračke za bebu. Sve je opremljeno tako da se Tara oseća kao princeza, a roze soba najviše se svidela baki Dijani, koja je navijala da upravo najveća soba u domu Đokovića pripadne malenoj Tari.

 

hellomagazin.rs guliver/getty