Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević: Šest godina ljubavi i braka i jedna divna želja njihove ćerke

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević: Šest godina ljubavi i braka i jedna divna želja njihove ćerke

Autor: | 12/09/2017

0

Pre šest godina Ivan Bosiljčić je predao svoje srce svojoj ljubavi Jeleni Tomašević kada su pred matičarem izgovorili sudbonosno "da".

Njihov brak važi za jedan od najskladnijih i najčvršćih na domaćoj javnoj sceni, a oni dan kada su jedno drugome obećali da će se voleti sve dok ih smrt ne rastavi, obeležavaju svake godine na tradicionalan način - na obali mora.

- Na plaži smo bili od ujutru, čitav dan. Uveče smo otišli na večeru u naš omiljeni restoran, u kome smo već redovni gosti. Sasvim slučajno, ne znajući da je tog dana naš mali jubilej, vlasnik restorana je insistirao da večera bude poklon od njega. Očigledno se neke stvari dešavaju mimo logike, po srcu - rekao je za Gloriju Ivan Bosiljčić o šestoj godišnjici braka sa Jelenom Tomašević, koju su proslavili u Grčkoj.

U jednom od ranijih intervjua Ivan je objasnio i kako je sve izgledalo tog dana kada su se venčali:

- Nije bilo lako u periodu kada smo se venčali, pošto smo odbili da ustupimo fotografije novinarima i uopšte dozvolimo da prisustvuju slavlju i fotografišu zvanice. Iako je tenzija bila velika oko toga i pojedine redakcije su bile na ivici da prekinu saradnju sa nama, ipak su svi na kraju ispoštovali našu želju da imamo intimno slavlje.

Ove godine, za šest godina ljubavi, poklon za godišnjicu bio je vredniji od svega materijalnog:

- Najvredniji poklon jeste što smo čitavo leto bili zajedno - rekao je glumac.

Njih dvoje su u isto vreme i slični i različiti, a to je ono što njihovu vezu čini jakom i čvrstom:

- Meni se dopada što se i razlikujemo, jer je to izuzetno korisno. Na primer, za vaspitanje deteta. Ivan i ja imamo generalno usaglašene stavove oko Nine, ali i svako svoj pristup. Tako dete dobija dva ugla gledanja ili dva načina za rešavanje nekog problema. Najzabavnije je što ona uvek nađe nešto treće, neki svoj način - objasnila je Jelena u jednom od intervjua za Gloriju.

Jelena je u razgovoru za naš magazin Hello! objasnila da sve odluke u životu donosi na osnovu intuicije, ali i da priželjkuje drugo dete:

- Ništa ne planiram. U životu su mi se stvari dešavale spontano, a odluke sam donosila na osnovu intuicije. Zadovoljna sam i emotivno ispunjena i verujem da ljudi osećaju da tako zračim. Mislim da mogu da ostvarim još više i bolje od onoga što pružam. Ali svesna sam uspeha i lepote koju živim. Postavljam sebi nove realne ciljeve u životu, kojima stremim, i tako je uvek uzbudljivo - iskreno je rekla supruga jednog od naših najpopularnijih glumaca, koji inspirativno deluje na nju i pruža joj neophodnu podršku.

- Najviše mi znači ljubav koju mi on pruža, a sve ostalo su normalni razgovori koje životni partneri svakodnevno vode. Želimo i drugo dete, naravno. Kada budu takve radosne vesti, rado ćemo ih podeliti sa svima vama - istakla je pevačica u razgovoru za Hello!.

Foto: Instagram

Ali, sada je Nina, njihova ćerka već porasla i njene želje su ono što mora da se poštuje:

- Ona kaže da hoće i batu i seku - Izjavio je ponosni tata Ivan za Gloriju i napomenuo da će njegova supruga i on uskoro sarađivati i na poslovnom planu.

- Ako se to ikada bude desilo, to će biti neki sadržaj za decu ili mjuzikl. Ali najizvesnije je da će nas pred kamerama spojiti muzički spot za Jeleninu pesmu - zaključio je Bosiljčić, dok je pevačica dodala da je nedavno dobila "božanstvenu pesmu" i da jedva čeka da uđe u studio.

 

hellomagazin.rs/mg Z.Milutinović/ATA Images/Instagram/Hello/Arhiva