Kalina Kovačević: Molila sam se da moje dete ne odrasta bez majke

Kalina Kovačević: Molila sam se da moje dete ne odrasta bez majke

Autor: | 15/09/2017

0


Glumica Kalina Kovačević (34) preživela je pravi pakao 2011. godine, nakon porođaja s ćerkom Mionom. Naslednica glumice Ljiljane Blagojević i reditelja Siniše Kovačevića doživela je kliničku smrt, a kasnije nije mogla da uživa u najlepšim životnim trenucima jer je strahovala za svoj život.

Pola sata sa: Kalina Kovačević

Glumica kaže da joj je sudbina tada bila naklonjena jer je uspela da pobedi smrt. Njena borba, otkrila je, trajala je čak šest meseci.

-Sa 27 godina sam doživela kliničku smrt i četiri nedelje bila u bolnici. To je bilo zaista traumatično iskustvo - poverila se Kalina voditeljki Nataši Pavlović u emisiji „Praktična žena“.

- Posle porođaja sam dobila sepsu. Nije se znalo hoću li preživeti. Na sreću, uspela sam da se izborim i kasnije svoje zdravstveno stanje dovedem u red. U tom trenutku nisam želela da govorim o tome jer sam samo mislila na sebe i svoje dete, za koje nisam želela da ostane bez majke. Bilo je vrlo traumatično jer sam jedva ostala živa - ispričala je Kovačevićeva jednom prilikom.

Kalina Kovačević: Mama mi je govorila da u ljubavi biram srcem

Ona je objasnila i kako danas gleda na taj period.

- Promena je neverovatna. Kad dođeš u takvu situaciju, shvatiš koliko su neke stvari zbog kojih si se ranije nervirao nevažne - naglasila je popularna glumica i nastavila:


- Osim toga, kada zaista dođeš u situaciju da se boriš za svoj život, shvatiš koliko nisi povlašćen. Svi mi mislimo da tako nešto ne može nama da se dogodi, a u stvari i te kako može. Shvatila sam da ne mogu da životarim, nego da svaki trenutak treba da živim punim plućima i da ni u jednom trenutku ne pristajem na stvari koje mi ne prijaju. Danas svi živimo brzo, ali ne smemo dozvoliti da makar i deset minuta dnevno ne izdvojimo za sebe i svoje zdravlje - završila je Kalina priču o svom dramatičnom iskustvu.
Hellomagazin.rs Arhiva Hello!/Instagram