Emotivni Vladimir Štimac: Ćerko moja, bićeš ponosna kad budeš saznala gde je tata bio!

Emotivni Vladimir Štimac: Ćerko moja, bićeš ponosna kad budeš saznala gde je tata bio!

Autor: | 19/09/2017

0

Dok se sa košarkaškim timom Srbije borio za medalju, izgarao na terenu, Vladimir Štimac je postao tata devojčice po imenu Tajra. U momentu njenog dolaska na svet on nije bio kraj nje, ali je odmah po povratku u Srbiju otrčao do bolnice da upozna svoju ćerku.

Ponosan i emotivan, Vladimir je objavio fotografiju sa ćerkom uz reči:

- Ti znaš da će tata uvek biti tu da bdi nad tobom, danju, noću, da čuva svoju princezu i srce svoje. Žao mi je što nisam bio tu kad si došla na svet, ali ne brinem pošto znam da te brat sačekao, bićeš ponosna kad budeš saznala gde je tata bio! Volim te! - poručio je emotivni tata.

Vladimir je nakon osvojenog srebra rečima iskazao koliko je srećan i šta mu znači ova medalja, jer je saznao i da je postao tata po drugi put, kao i šta bi želeo da se desi u budućnosti...

- Za tebe srce dajem, tebi se do poda klanjam, nebeska Srbijo moja! Jedina želja mi je da te moj sin i ćerka na grudi stave, pa mogu da umrem! Momci čast mi je bila da budem pored vas, da delim sve sa takvim ljudinama i veličinama.. Braćo moja Simke, Teo, Radulja, Beli, Pefi, Joko, Kale i Nedo nedostajete u svakom pogledu... Veliki Sale hvala, čast je biti pored tebe i ljudi iz stručnog štaba! Srbija iznad svega!

hellomagazin.rs/mg Antonio Ahel/ATA Images