Ana Bekuta donela odluku zbog koje joj se Mrka divi

Ana Bekuta donela odluku zbog koje joj se Mrka divi

21/09/2017

0
Foto Miša Obradović

Kako zbog stalnih poslovnih putovanja, ali i nastupa, često mora da se hrani nezdravo pa se poznata folk pevačica odlučila na promenu. Ana Bekuta je stavila tačku na takav režim. Posetila je specijaliste za pravilnu ishranu koji su joj dali sokove za detoksikaciju organizma.

- Počela sam pre neki dan. Planiram da odradim trodnevni detoks pa ćemo videti kako će to ići. Izdržim ja lako tri dana. Prija mi - rekla je za „Blic” Ana Bekuta.

Na pitanje da li će joj se i dečko Milutin Mrkonjić pridružiti, Ana kaže:

- Milutin mi se divi. On to nikada ne bi mogao da uradi. Ne želim da ga uvlačim u ovo, on je potpuno samosvestan čovek. Smršao je dosta za godinu i po dana. Malo se trudi, malo je izbacio hleb, ne jede slatkiše i doveo se u red. Super izgleda- ističe Bekuta.

Pevačici nije problem da se ovog režima ishrane pridržava i kada je na snimanjima novih epizoda “Zvezda Granda”. Ona je i tamo ponela svoje sokiće i kaže da neće odstupati ni tokom snimanja. Ipak priznaje da je sa nestrpljenjem čekala snimanje novih epizoda.

- Uželela sam se ekipe. To je posao koji volim. Zaista je divno videti ih sve ponovo na okupu. Sjajna smo ekipa, odlično funkcionišemo - ističe Bekuta.

Ona je napomenula da se uveliko sprema za tradicionalne koncerte u velikoj dvorani Sava centra koji će biti održani 21. i 22. oktobra ove godine.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Dejan Milićević/Miša Obradović

Pročitajte još

Najnovije vesti