Mirka Vasiljević: Moja najveća želja je da odgajim tri kvalitetna čoveka

Mirka Vasiljević: Moja najveća želja je da odgajim tri kvalitetna čoveka

Autor: | 28/09/2017

0


Naša poznata glumica može da se pohvali uspešnim ulogama, karijerom koja traje od 2005, ali može da se pohvali i nečim sasvim posebnim - ona je mama troje dece i u vezi je sa muškarcem za kog kaže da će biti uz nju zauvek. Mirka je juče napunila 27. godina, a kaže, da je rođendane sa nestrpljenjem čekala kada je bila mlađa..

-Kada sam bila mlađa, sa većim nestrpljenjem sam čekala rođendane, najviše zbog poklona koje sam zasluženo dobijala. Imala sam uvek tematske rođendanske proslave i nisam mogla da dočekam taj dan. I tri dana je bio predugo čekati. A sada dani uz decu prolete, kaže Mirka za Blic Zenu koja sa nevenčanim suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem ima troje dece, Andreja, Adrijanu i Mihajla.

Glumica je mlada počela karijeru, ostvarila je mnoge ciljeve, i danas kao uspešna glumica i trostruka mama u 27. godini ima jednu posebnu želju.

Vujadin Savić je sjajan suprug: Meni imponuje kada Mirki prilaze muškarci, znači da vredi i da je lepa



-Važno mi je da svi u porodici budemo zdravi. Iskrena da budem, karijera dođe i prođe. Nestalna je. Moja najveća želja je da kada jednog dana budem povukla crtu, shvatim da sam odgajila tri kvalitetna čoveka,
poručuje Mirka.

Kako dodaje, i karijera joj je bitna. Želela bi da nastavi uspešan niz uloga, ali uloge će nastaviti da pažljivo bira.

-Kolege koje su fenomenalni glumci, naučile su me da je za trajanje u poslu najvažniji kvalitet.

VUJADIN I JA ŽELIMO VELIKU SRPSKU SVADBU

Uradila je mnogo toga na vreme, pa i pre "vremena". Ono što dosad nije uradila, jeste venčanje.

-Vujadin i ja ne bežimo od svadbe i od kola (smeh). Patrijahlno smo vaspitani i venčanje nam je svakako u planu. Nismo se još venčali možda i najviše zbog same organizacije koju svadba traži, a mi želimo veliku srpsku svadbu. Veliki broj naših prijatelja žvii u inostranstvu i treba ih sve okupiti. Ipak, nas dvoje kao smo već u braku, tako funkicionišemo. Delimo sve, brinemo o našoj deci, verujemo da ćemo zajedno biti do kraja života. A ja ne verujem da bi papir bilo šta promenio u našem odnosu, naglašava Mirka.

Svadbe nije bilo dosad jer su glumica i fudbaler svaki slobodan trenutak koristili za putovanja.

-Mogli smo tada da se sa našom decom osamimo i da se odmorimo. To nam je bilo najpotrebnije.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Bosko Karanovic/Antonio Ahel/Ataimages

Pročitajte još

Najnovije vesti