Nesvakidašnji dokaz ljubavi: Rada Manojlović zbog Harisa spremna na sve

Nesvakidašnji dokaz ljubavi: Rada Manojlović zbog Harisa spremna na sve

Autor: | 30/09/2017

0

Iako je do skora bila tajna, poznata pevačica je nedavno progovorila o gestu ljubavi zbog kojeg će svaki muškarac pozavideti Harisu Berkoviću.
Pokazivanje ljubavi je uvek lep gest, iako malo dama zna kako to tačno da izvede. Međutim, Rada Manojlović je spojila ljubav svakog muškarca sa svojom ljubavlju prema Harisu.

Naime, pevačica je za svoj džip naručila tablice na kojima poslednja dva slova RH označavaju početna slova njenog i Harisovog imena. Pevačica nam je priznala da je to tačno i objasnila razloge za ovaj postupak.

Rada Manojlović: Znam da će me žene osuditi, ali oprostila bih Harisu prevaru

-Zatekli ste me tim pitanjem, ne znam šta da vam kažem. Nisam očekivala da će bilo ko to povezati, ali kako ste vi jedini koji su to shvatili, onda moram da vam priznam da ste u pravu. To je moja poruka svetu! Da se zna ko je čiji, Haris je moj i ja sam njegova, priznaje Rada uz osmeh na početku razgovora.

Rada Manojlović: Haris i ja smo uspeli da prevaziđemo sve podle želje drugih ljudi

Prema pravilu o registrovanju vozila, vozači mogu da izaberu kombinaciju slova i brojeva na svojim automobilskim tablicama, pod uslovom da značenje ne narušava pravni poredak i da sadržaj nije provokativan i nemoralan.

Međutim, iako je za mnoge suma koju treba izdvojiti preterena, folk zvezda nam je rekla da nije sklona ovakvim novčanim izletima, jer uglavnom sve što zaradi ulaže u karijeru.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti