Dejana Živković i Damir Džumhur: Ljubav sa trunkom ljubomore začinjena mnoštvom putovanja

Dejana Živković i Damir Džumhur: Ljubav sa trunkom ljubomore začinjena mnoštvom putovanja

Autor: | 15/10/2017

0

Srpska manekenka Dejana Živković doputovala je sa svojim dečkom teniserom Damirom Džumhurom u Beograd kako bi proslavila svoj dvadeset i peti rođendan.

Dejana je rođendan proslavila u jednom beogradskom klubu, a Damir je ispričao na koji način je iznenadio svoju dragu.

- Kupio sam Dejani dosta poklona, i ja mislim da je zadovoljna - sa osmehom je rekao 37. teniser na ATP listi ne želeći da otkrije o čemu se radi, dok je manekenka zadovoljno klimala glavom, a zatim otkrila kako izgleda njen život otkada je u vezi sa Damirom.

- U poslednjih nekoliko meseci Damir i ja samo mnogo putovali. Pratila sam ga u stopu na njegovim turnirima, a sada smo došli u Beograd da proslavimo moj rođendan. Nažalost, ostaćemo samo nekoliko dana jer idem u Ameriku na dva meseca, gde ću imati poslovni angažman. Iskoristiću ovu posetu da uživam sa prijateljima koje dugo nisam videla, ali ću i trenirati kako bih ostala u formi - rekla je Dejana i istakla da se još nije preselila kod Damira.

Hvala svima koji su mi ulepsali ovo sjajno vece ❤️ #bdaygirl #25 ? I naravno hvala na divnim porukama ??

A post shared by Deyana? (@dejanazivkovic) on Oct 14, 2017 at 4:16am PDT

- Živim vrlo turbulentno i moja trenutna adresa su avioni! Šalim se... Ja uglavnom nekoliko meseci provodim u inostranstvu, gde radim i pratim svog dečka na turnirima, ali mogu da kažem da je u Beogradu i dalje moj dom - kaže Dejana.

? Moja prva ljubav #Belgrade ❤️

A post shared by Deyana? (@dejanazivkovic) on Oct 11, 2017 at 8:53am PDT

S obzirom na to da je njen izabranik nedavno napredovao na ATP listi, Dejana je otkrila i kako bodri dečka pre svakog meča.

- Sa Damirom mnogo pričam pre nego što izađe na teren, bodrim ga svim srcem i uvek mu kažem da mora da pobedi - rekla je Dejana, a Damir se nadovezao na njenu izjavu

A post shared by Deyana? (@dejanazivkovic) on Sep 4, 2017 at 8:02am PDT

- Ja sam vrlo sujeveran, to Dejana najbolje zna. Vodim računa o mnogo stvari pre meča! Verujte mi, imam rituale koje drugi igrači sigurno nikada ne izvode. Imam i srećne majice, šortseve, pa čak i gaće. Apsolutno o svemu mislim - iskren je Damir, koji ne krije da je ponekada i ljubomoran kada se radi o Dejani.

- Posedujem malu dozu ljubomore kada muškarci upućuju poglede prema mojoj Dejani, ali to je sve prirodno, ništa previše. Dejana mi nikada ne daje povoda da budem mnogo ljubomoran - zaključio je teniser.

hellomagazin.rs instagram/dejanazivkovic

Najnovije vesti