Jovana Balašević: Plakala sam jer su mi vređali oca

Jovana Balašević: Plakala sam jer su mi vređali oca

Autor: | 21/10/2017

0

Da je titula "ćerka Đorđa Balaševića" istovremeno i prokletstvo, govori i činjenica da se Jovana od samog početka susretala sa mnogim poteškoćama.

Biti dete poznatih nije uvek tako lako kao što se čini. Pored velikog pritiska i medijske pažnje koja je neprekidno prisutna, deca poznatih se moraju izboriti i sa okolinom u kojoj žive.

Jovana Balašević je danas poznata glumica koja je stekla mnoštvo fanova igrajući u seriji "Nemoj da zvocaš", a uskoro ćemo imati prilike da je vidimo i u seriji "Ubice mog oca".

Jovana je nedavno progovorila o poteškoćama sa kojima se njena porodica susretala, ističući da je brat Aleksa najbolje prošao od njih jer je izabrao karijeru koja nije nimalo bliska očevoj.

-Ponosna sam na njega. Aleksa je jedini uspeo da izbegne ono Balaševićev sin. Geri Gudridž nema pojma ko je naš otac. A čime god da se bavimo sestra i ja, uvek nas povezuju s tatom. Aleksa je našao polje gde neće praviti te paralele, kaže Jovana za Kurir.


Ipak, na pitanje da li se ona oslobodila od ove titule, Jovana odgovara.

-Borba još traje. Naš položaj ne mogu da razumeju ljudi koji nisu deca poznatih.

Lepa glumica se prisetila i teških trenutaka koji su pratili njeno detinjstvo.


-Dešavalo se da dolazim kući uplakana jer su mi vređali oca. Posebno se to događalo u adolescenciji. Decu su surova kao odrasli. Oni nikad ništa loše nisu govorili mom ocu u lice, već su se obraćali meni, rekla je Jovana Balašević.

Hellomagazine.rs Mirko Tabašević/ Arhiva Hello/Antonio Ahel/AtaImages

Najnovije vesti