Nikolija Jovanović sa suprugom i ćerkom uživa u čarima lepog vremena (foto)

Nikolija Jovanović sa suprugom i ćerkom uživa u čarima lepog vremena (foto)

Autor: | 02/11/2017

0

Miholjsko leto oživelo je ulice glavnog grada, pa u suncu uživaju i mnoge poznate ličnosti. Među njima je i Nikolija Jovanović, koja je pre nešto više od godinu dana na svet donela ćerku Reu. Sa suprugom Reljom Popovićem i njihovom jedinicom tople  dane provodi u dugim šetnjama, koje se po pravilu završavaju predahom u nekom od popularnih beogradskih restorana.

Poznata mama ističe da uživa u ovoj životnoj ulozi, što je nedavno potvrdila i emotivnom izjavom povodom ćerkinog prvog rođendana, koji su proslavili u svom domu.

- Proletelo mi je ovih godinu dana sa Reom, a, sa druge strane, imam utisak kao da je celog mog života tu. Čini mi se da je već sto godina sa nama. Samo jedna sekunda u kojoj se rodila za mene je bila značajna kao čitav prošli, sadašnji i budući život zajedno.

Mada je maksimalno posvećena ulozi majke, ne zapostavlja muzičku karijeru. Nedavno je snimila spot za novu pesmu “Probaj da pratiš moj tempo”, koji će uskoro predstaviti publici. Naslov odlično pristaje njenom stilu života, koji je izuzetno dinamičan, čemu u prilog govori i činjenica da se tokom leta oprobala u još jednom angažmanu, ovog puta glumačkom. Prvu ulogu na velikom platnu poverio joj je reditelj Nemanja Ćeranić u filmu “Volja sinovljeva”, u kojem će tumačiti lik žene ratnice. Pevačica je na ovaj način izuzetno počastvovana, s obzirom na to da je dobila ulogu u filmu u kome igraju Žarko Laušević, Sergej Trifunović i Svetozar Cvetković.

 

 

Deana Đukić Nemanja Kostić