Ana Sofrenović: Nisam izgubila veru u ljubav i volela bih da ponovo budem sa nekim

Ana Sofrenović: Nisam izgubila veru u ljubav i volela bih da ponovo budem sa nekim

Autor: | 14/11/2017

0

Posle dužeg odsustva sa pozornica glavnih beogradskih teatara Ana Sofrenović (45) se nedavno vratila u velikom stilu u Beogradsko dramsko pozorište ulogom Zoje Davidovne u predstavi “Zojkin stan” rađenoj po motivima novele Mihaila Bulgakova. Beograd dugo ne pamti ovacije kojima je Ana nagrađena za izuzetno glumačko ostvarenje.

Glumica koja se poslednjih desetak godina borila i izborila sa depresijom, zbog čega i nismo imali prilike da je viđamo u pozorištu i na filmu, iz braka sa kolegom Draganom Mićanovićem ima ćerke Ivu i Lenu.

 

Da li biste se ponovo udali i da li biste mogli ponovo da volite?

– Apsolutno nisam izgubila veru u ljubav, čak mi je ona i ojačala kroz vreme, i volela bih da ponovo budem sa nekim. Toliko je toga u mom životu bilo tema da je za to bilo najmanje prostora. Kao prvo, trebalo bi da se dogovorim sa sobom šta ću, pa onda sa nekim drugim.

 

Kakav bi taj neko morao da bude?

– Morao bi da me prihvati onakvu kakva sam sada, da ima snage da iznese i posao kojim se bavim, i moju porodicu, decu koju imam. Jer to sam sve ja.

A izgled?

– Volim lepe muškarce, ali mi je važnije da ne pokušava da me menja i da me ne idealizuje - ispričala je Ana u intervjuu za Gloriju.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: Ana Sofrenović

Pročitajte još

Najnovije vesti