Ela Dvornik pokazala kako izgleda posle porođaja: Za većinu nas ovo je realnost, nismo odmah kao Bijonse!

Ela Dvornik pokazala kako izgleda posle porođaja: Za većinu nas ovo je realnost, nismo odmah kao Bijonse!

Autor: | 15/11/2017

0

Ela Dvornik je pre nekoliko dana postala mama devojčice neobičnog imena Bali Di, a sada je u svom, prepoznatljivom stilu odlučila da se našali na račun mnogobrojnih tekstova u kojima se svaka trudnica odmah nakon porođaja vraća u svoj stari konfekcijski broj...

Istina je za mnoge žene drugačija, a sve sadašnje i buduće mame će se složiti sa ovim njenim objašnjenjem:

- Vau! Nećete verovati kako izgleda Ela samo četiri dana nakon porođaja! Kao da nije rodila, eto kako! - započela je Ela svoj post u maniru tabloidnih naslova, a zatim objasnila gde je u stvari istina i kakva je realnost:

- Ne vratite se baš istog trena u broj 34. Ne vratite se ni u gaćice istog trena, nego nosite pelene i vi i vaša beba! Steznik nije tu da budete lepši doktorima, nego da nemate filing kao da će vam svi organi ispasti van dok hodate. Izgledate samo malo manje trudno, ali još uvek ne izgledate kao Bijonse! Neki možda imaju tu sreću, ali za većinu nas ovo je realnost - poručila je Ela uz svoju fotografiju na kojoj nosi steznik.

A dok je Ela još u porodilištu, kod kuće je opsadno stanje, jer je Danijela Dvornik stigla i odlučila da napravi red u njihovom domu...

- Znači šou kod kuće dok mene nema. Kao što znate živim bez ormara od kad sam se preselila. Nekoliko smo puta već hodali po Emmezeti da ga uzmemo, ali bi se uglavnom vratili sa hrpom sitnica, uključujući i onim plišanim medom, ali nikako s ormarom.

 - Kako sam ja u bolnici već 10 dana, tašta (Danijela) se uselila u stan da malo napravi reda, pre nego što unuka dode, i kad je skapirala da nema ormara, pokazala je Čarlsu šta će ga čekati ukoliko napokon odluči da ode pred oltar! Prijateljicu sam poslala da ih razdvoji, jer je moja mama poznata i po tome da razbija štokove od vrata kad je ljuta! ( kad sam bila tinejdžer nisam imala vrata od sobe!) Čarls jadan od muke danima već dolazi u bolnicu da spava. Majka ne samo da je odabrala ormar, nego je i odlučila da celu spavaću sobu preseli u drugu prostoriju, tako da javno izvinjenje ekipi iz Emmezete koji su došli da mere sobu i doživeli moju majku i Čarlsa u punom sjaju. Možda produžim još koji dan u porodilištu - opisala je Ela događaje iz svoje male porodice.

Bali Di će imati zabavno i zanimljivo detinjstvo, u to nema sumnje.

hellomagazin.rs/m.g. Facebook/elladvornik